perjantai 13. helmikuuta 2009

Perjantaita

Haihtuvi nuoruus niinkuin vierivi virta, langat jo harmahat lyö elon kultainen pirta....


Tulla pulpahti E.Leino mieleen, kaunis on runo tuo ;=)

Taas sitä aikaa on vierähtänyt, miten tuntuu että koko ajan on matalaliitoo. Hiukan ennätin jossain välissä lintuja bongaamaan, heikosti niitäkin. Kamerassa on vielä kaikki kuvat jos lintuja tallentuikin en tiedä vielä. Nyt on kaikki valmistelut tehty huomista kurssia varten. Tai siis kamat on kasassa, lasit osittain leikkaamatta, höh, ei oo kerennyt. Kävin tänään Paula H 50- vuotis päivillä. Ei oltu nähty pitkiin aikoihin, oli tosi kiva nähdä. Juhlapaikalla olivat myös Tuija K, Tarja K, Pirkko ja Jussi R. Mikä siinä oikein on että mitä enemmän ikää, sitä enemmän nauretaan muistoille? Johtuuko siitä että on eletty hyvä elämä jota muistella jo näin Nuorena, niin, niin sen täytyy olla.


Laitoin tuohon kuvan Ollin valopuusta, yksi ilta testailin miten onnistuu salamalla ja ilman salamaa. Eipä tuo ilman onnistunut kun en jaksanut jalustaa virittää =) Keskiviikko meni hujauksessa, Kiti pyörähti kaffella ja taivastelemassa muuten vain. Ilmoittautui ensi torstaiksi huovutuskurssille =) vaikka ensin sanoi ettei tykkää huovutuksesta. Parin keskusteluhetken jälkeen oli jo vakuuttunut että varmasti pitää siitä. Olen kyllä samaa mieltä. Äidin hoitelin kotiin heti kun sai minulle kutomamsa pitkävartiset sukat valmiiksi. (Jos olen unohtanut kertoa niin hän oli täällä vierailulla :=)) Minulla meni hiukan kauemmin hänen hartiahuivinsa virkkaamisessa. Sitten hoitelinkin hänet ennen Picassoa kotiin. Picasso valmistuu nyt vauhdilla kun päätin etten jaksa nypertää sen kanssa koko kevättä =) =) Torstai vilahti samaan syssyyn. Kävin pyörähtämässä Kitillä, ennen sitä Äitini luona antamassa ohjeita tietokoneesta =) =) kyllä minua oikein naurattaa, meikä kun on varsinainen tietokonenero. Pakko oli laittaa tämä kuva. Tuli niin hyvä mieli kun kuvia selailin ja tuon huomasin. Siinä Iina M harjoittelee vielä vetten päällä kävelyä, jos ilmettelitte miksi hänellä on pelastusliivit. Kävely on vasta harjoitteluasteella =) Hänen veljensä Aleksi painuu pinnan alle liiveistä huolimatta.


Kas tässä teille todiste. Voi miten ihana ajatus että muutaman kuukauden kuluttua on kesä. Kunpa talvi nyt jatkuisi vielä viikkoja että kesästä nauttiminen onnistuu. On niin kiva ajatella kesän lämpöä, kun takana on kunnon talvi. Nyt menen Sirin kanssa pikkupikku lenkin ja sitten nukkumaan. Aamulla aikainen herätys ja kurssille lähtö. Moi moi, lopetan löpinät näihin kesäisiin kuviin.

keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Viikko vierähtänyt

Tässä kuvassa Päivänsankarin urakka alkaa olla tässä jo päätöksessään.
11.2.2009
Ja paljon on tapahtunut. Ollaan oltu sotimassa 7.2.2009 kuulilla ja viettämässä 40-vuotis syntymäpaiviä. hauskaa on ollut. Himoksesta varattiin mökki, perjantaina Merja vei päivänsankarin rinnebaariin ja saunan jälkeen Areenalle katsomaan "liivingsin" kopio bändiä, Paska oli. Aamusta sitten sotamaalaukset ja Alhojärvelle sotimaan. Sotaa kävivät Tanja The Terminator, Merja L-S, Nina K. Sirpa "Sipe" S, Suvi Tikkakoskelta, Titti K ja Minä. Oli harjoittelualue, kuvassa näkyvä "talo " ja kaupunki. Se oli hauskaa. Kaikki me pasifisti päätimme mennä uudelleen ja haalitaan lisää porukkaa mukaan. Jos nyt tästä innostuit ota allekirjoittaneeseen yhteyttä niin aloitetaan suunnittelu heti :=) Laitan muutaman kuvan niin näette kuinka naiset sotii :=)
Tässä kuvassa Tanja ja Nina ovat voittamattomia :=) Kyllä tässä hommassa hiki tuli. Siellä sitä mentiin umpihangessa niin paksut ja kömpelöt kuin laihat ja notkeat :=) Osumia tuli mutta hauskaa oli. Merjakin kutistui näin vallattoman paljon. Viikonlopun reissun jälkeen olikin niin ryytynyt olo että. Sauna ja avanto teki kyllä hyvää niiden "kolhujen" jälkeen. Viikko alkoikin sitten hienossa säässä, aurinkoa ja tuulta sekä lunta. Otin myös täysikuusta muutaman otoksen, tsadaa. Hiukan tuo pienelle näyttää mutta tuo pallo tuossa keskellä on kuu ja viivat edessä on oksia. Voi olla että laitan joskus hiukan isompana nuo otokset katseltavaksenne. Täytyy poistua ja viihdyttää mummoa ja kohta saapuu Kiti vieraaksemme. Hän on saikulla ja on luvannut tulla meitä viihdyttämään. Moikka moi seuraavaan kertaan.