lauantai 20. joulukuuta 2008

Huomenta ;=)

Nyt on takana hyvin nukuttu yö ja maailma on edelleen harmaa :=(
Ystäväni Riku saapui juuri todistuksen kanssa, erinomaisen sellaisen. Riku on käynyt nyt koulua 2,5 v, tykkää edelleen koulusta. Päivi ja Markku lähti vielä viimehetken ostoksille, vien sitten jyväskylän lahjat mukanani ( toimin siis pukkina :=) )

Olimme eilen illalla Rikun ja hänen vanhempien kanssa 50-luvun malliin järjestetyssä kuusijuhlassa. Oli tosi kivat juhlat, kuusessa oikeat kynttilät ja ihmiset pukeutuneet 50 tyyliin. Oppilaat esittivät näytelmiä tuolta aikakaudelta, oikein hauskaa oli. Kyllä se vaan niin on että pienen yhteisön juhlat ovat " lämminhenkisemmät" kun jos koulu on iso.

Aion lähteä hyvissä ajoin kotia kohti, ennätän siten pimeäntuloon kotiin. En muista mainitsinko siitä eksymisestäni to-iltana, no joka tapauksessa en halua eksyä enää :=) Onneksi ennusteen mukaan sataa vain tihkua ja muuten hyvä ajokeli. Kiva mennä kotiin kun k.uunin lämpö on laskenut jo niin alas että pääsee tänään lasittamaan työt ja saa lasituspolton päälle. Täytyy ahkeroida loput joululahjat niin ennättää vielä sulatusuunin lämmittää ennen aattoa.

Hyvää joulun odotusta edelleen.

perjantai 19. joulukuuta 2008

Synkkää

Täällä etelä suomessa on tosi mälsä keli. Kaikki muut on töissä tai koulussa, minä olin varnialla shoppailemassa. Taas löytyi lasitteita joiden valmistus lopetetaan, no minä tietty löysin niistä taas ostettavaa. Lisäksi ostin pariin hyllyväliin ohuita välikappaleita jotta saadaan lasisulatus hyllyt ohuimmilla väleillä. Nyt on siis paljon ostettu meille lasitteitta 7 kg ( Tuija pyöryy)ja Tarjulille muutama (7 * 200g) lasite, siitä se alkaa tie jolta ei ole paluuta ;=)
Nyt täytyy lopetella, ystäväni Riku tulee koulusta ja me aloitamme valmistautumisen Saloon lähtöä varten. Päivi saapuu 13 jälkeen jolloin lähdemme reissun päälle ja muistutetaan vielä että tänään on postitettava joulukortit jos on jäänyt viimetippaan.
ps. googleta työpaikkakiusaaminen saat 30 tuhatta osumaa sanottiin radiossa.

Joulua odotellessa ja siinä sivussa lunta.

torstai 18. joulukuuta 2008

Moi kaikille

Täällä sitä ollaan Lahnajärvellä. Matka meni hyvin muutamaa risteyksen ohittamista lukuunottamatta. ( 45 km ) lisälenkki :=0 Kohta lähdetään Päivin kanssa hakemaan Rikua synttäreiltä. Täällä on niin pimeetä kun ei ole lainkaan lunta. No huomenna menen Varnialle ostoksille ja sitten Saloon iltapäivällä shoppailemaan kun Päivi tulee töistä. Terkkuja täältä etelästä lukijoilleni ;=)

keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Moikka !

Kelit ovat olleet melkoisen masentavat. Toivon kyllä tosi paljon että säät muuttuisivat talvisimmiksi. Taas on päivä vierähtänyt siivillä. Ollaan oltu pikku Siirin kanssa vähän maailmalla kun äitinsä oli kampaajalla. Kävimme katsomassa Tuijan luona papukaijoja, Siiriä vähän hirvitti kun pitivät kovaa meteliä. Muuten niitä kyllä pohdittin vielä lähtömme jälkeenkin, siitä sitten Kangaslammelle moikkaamaan työporukoita. Siiri oli ihmeissään kun oli niin paljon väkeä, alussa ujostutti mutta Kettu osasi viihdyttää Siipua niin hyvin että kyllä se ujous karisi äkkiä :=) Sitten pikaisesti kotiin syömään ja Millalle kahville ja sitten hain kaikki tavarani Hokkaselta jotka sinne jäivät viikonloppuna.
Pitkästä aikaa kävin moikkaamassa Katri Linnaa kun vein Linnan mummon kirjeitä sinne.
Nyt illasta Milla tuli katsomaan kaikki tallentamani csi:t ja ehkä jää yöksi. Huomenna Lahnajärvi kutsuu, menen Mähös/ Kukkoselle muutamaksi päiväksi lomalle kuten varmaankin jo aiemmin on tullut mainittua. Käyn samalla reissulla Varnian tehtaanmyymälässä ostoksilla. Kotiin tulen luultavasti lauantaina.
Ai niin meinasi unohtua, katsoin Samuli Heimosen haastattelun joka oli tehty Vuoden nuori taiteilija tittelin saamisen johdosta. Mukavan tuntuinen nuori mies, lisäksi maalaa upeita tauluja.
Kyllä taidetta on ilo katsella :=) :=) :=)
Moikka seuraavaan kertaan :=)

tiistai 16. joulukuuta 2008

16.12 joulua

Olen täällä Kuokkalassa Siiriä hoitamassa. Siiri on kohta 2 vuotias pikkuneiti :=) reipas ja iloinen. Kävimme Siirin ja hänen äitinsä Tarun kanssa ostmassa lintusille ruokaa ja muuta kivaa jouluun liittyvää.
Siiri ottaa päikkäreitä joten minä istuskelen koneella ja täydennän blogiani ;=) kyllä lapset ovat helppoja hoidettavia.
Tarun saavuttua poistun takavasemmalle ja lähden vääntämään savea ja luultavasti teen työkaverini tilaamaan tasolasisen joutsenen valmiiksi. Sitten pitäisi suunnitella muutama muu joululahja lasista, onneksi en koskaan jätä mitään viimetippaan :=) tokihan jouluun on vielä reilusti aikaa josta vietän reissussa seuraavat 3 päivää :=) että näin meillä edetän.
Täytyy yrittää ennättää ottamaan kuvia tuotoksistani niin näette etten ole turhaan huhkinut ;=)
Hauskaa ja kiireistä joulun odotusta teille kaikille.

15.12 joulua

Harrastettu on taas lasia ja savea. Kävin myös kampaajalla pitkästä :=) aikaa Salli laittoi raidat. Tuli oiken kivat hiukset. Hain Tuijan kyytiin Vepan kanssa harrastamaan :) ja illasta sitten pelattiin korttia. Olli oli tietty laittamassa ralliautoaan, luulen että auton valmistuttua olemme kaikki huojentuneita. Auton laitto on ollut huolten ja murheiden siivittämä projekti. Jos ei tule väärät osat niin sitten niitä ei ole tullut ollenkaan. Onneksi ja onneksi sen pitäisi valmistua tammikuun alkuun.

sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Héheijaa

Vettä, vettä ja taas vettä, näin se etenee tämäkin joulukuu :=(
Taas on vierähtänyt päiviä työhuoneella, ei ole ennättänyt edes päivittää kuulumisia. On tullut hiukan ahkeroitua näin joulun alla.
On väännetty savea ja sulatuslasia, saattaa olla että laitan teidän iloksenne muutaman teoksen kun saan ne valmiiksi.
Ai niin tietty olin Siiriä hoitamassa kun Taru ahkeroi takkini kanssa ( hyvä tyttö ompelemaan ) numeron saa minulta jos haluaa teettää jotain uniikkia vaatetta.
Ennen kaikkea valmistautuminen Apiksen keikkaan on vaatinun paljon voimia ja valmisteluja :=) kaikesta huolimatta kuten sanonta kuuluu " niska on persiiseen asti kipeä" kaikki asiaan vihkiytyneet ymmärtävät mitä se tarkoittaa. No nyt vaan odotellaan että pukkituo pian lahjat.
Iloisiin tapamiisiin ja näkemisiin.