lauantai 4. syyskuuta 2010

19.8-3.9.2010

Tässäpä on taas aikaa vierähtänyt töiden parissa. Harrastuksille ei jää aikaa vaikka kuinka yrittäisi rypistellä ;) Ollaan rakenneltu sitäsuntätä.  Kelit ovat viilentyneet niin että aamuisin toppatakki päällä töissä. Meillä ollut jo useana aamuna pakkasen puolella kuuden aikaan. Syksyn merkit ovat jo ilmassa, sääennustajat kyllä kertoivat sään vielä lämpiävän. No se selvinnee aikanaan. Töitä tehdessä tulee vastaan ihmeellisiä asioita. Kamera kannattaa aina olla mukana =)     Kuvat vieressä on kuvattu Leppäveden montulta, piekana nähtiin mutta kuvaan ei saatu. Onneksi sentään oli liikkumattomia kohteita =)      Alempi kuva on samasta paikasta vaikka saattaisitte luulla sen olevan ihan jostain muusta. Siellä oli 10 metrisiä kivihiekka seinämiä joita olisi ollut mukava kuvailla taivasta vsten mutta kiire pukkasi päälle joten pikainen kuvaussessio sallittiin =)
  Alakuva on meidän kesän reissulta Leineperin ruukkiin ;) Hanna, Tuija ja Hellevi kuvaavat vanhaa kivisiltaa.  Meillä on ollut juhlaa juhlan perään, tuntuu että kesä on mennyt kaikenlaisien velvollisuuksien parissa ;) Rockia, häitä, synttäreitä, rippijuhlia ( 2) kumpaankaan en päässyt oli häät juuri silloin. Ihanaa oli :)

Sitten ollaanki jo siirrytty Soidenmäkeen ja korppien ja varisten pariin, Niitä on siellä lokkien lisäksi pilvin pimein. Ovat hoitaneet kuusenlatvat lähestulkoon hengiltä. Siellä tulee käytyä kivilaanilla töitten puolesta aikaajoin. Tällä kertaa ei ollut meriharakat paikalla :( Tieto kertoo että siellä olisi syksyisin harmaahaikaroita välilaskulla, se on vielä tarkastettava jonakin päivänä.
Nyt on taas kiire jo kaupunkiin, ollaan remontoimassa Sallin ( nuorimmainen) kämppää jonka osti. Kuvia tulee heti kun saa ne koneelle.  Asunto on Jyväskylän vanhimmasta rivarista, tosi kiva kämppä ja vielä kivemmaksi se muuttuu kun remontti on valmis =) Nyt heippa hei ja moikka moi, pitää ennättää kaikkea vielä on nimittäin 50-vuotis juhliin meno illalla =)