tiistai 24. maaliskuuta 2009

Töppö tiistai

Auringonpaiste yhdessä Ollin kanssa herätti minut ajoissa joten ei mennyt päivä hukkaan :=O Tämän päivän saalis on blogia :-( kuvia, lyijylasia, ulkoilua, korttipelejä ja saunaa avannon kera. Olen kokopäivän yrittänyt päivittää blogia mutta, jostain syystä homma on tökkinyt pahasti kun yritin uudella tapaa, photobucketin kautta. Ei onnistunut, hermot onnistuin menettämään ;-)Tämän lyijylasituotoksen sain valmiiksi aamulla. Muutama päivä sitä tehdessä vierähti. Ulkoiltu on Millan ja Merin kanssa, tytöt tulivat puolenpäivän aikaan Siri oli tietty messissä mukana. Olimme retkellä kahvien kera. Kyllä oli niin ihana keli ulkoiluun. Ruuan laitolle palasimme hyvissä ajoin. Ennätettiin Merin kanssa avantokin aukaista kangen ja lapion avulla ennen ruokaa. Vajaat kaksi vuorokautta ja jääpeite oli 4 cm vahvuinen avannon päällä. Iltapäivällä tuli Tuija vääntämään savea. Pelasimme korttia tyttöjen ja Ollin kanssa.
Pelattiin Neekeriä, alussa hävisin mutta sitten onneni kääntyi ja voittoja voiton perään :-) Tuija jäikin sitten saunomaan ja avantoilemaan.
Päivällisen retkemme kuvia. Pakollinen ;=) lintukuva, kuusitiainen ( kuvassa)oli ruokinnalla ja sinitinttejä muutama, sekä talitiaisia. Olen päättänyt sinitinttien kohdalla suodattaa rankalla kädellä kuvia, niistä on niin paljon kuvia koneella jo.

Auringonpaiste pilvien lomassa oli niin ihana että kuvahan siitä piti ottaa. Ja paljon muutakin tuli kuvattua. Tämä otos auringosta päätyi tänne. Nyt on varmaan aika sanoa moikka moi sillä aion lähteä lukemaan uutta Koti puutarha lehteä :-)
ps. Äidille terkkuja ja sori että taas on luntukuva mutta kun ne on niin söpöjä.

maanantai 23. maaliskuuta 2009

Maanantaita

Kaikille tasapuolisesti. Tänään päivä alkoi mainiosti, lunta satelee hiljalleen yöllä pakkasta ollut lähemmäs 10 astetta ja puoli 8 vielä 6 astetta. Näin ne kevätpäivät sujuvat verkalleen. Kuva jonka koneelta kaivoin on otettu jo muutamia vuosia sitten, kuvastaa vain tätä kevättä niin hyvin että lisäsin sen ilahduttamaan teitä. Viikonloppu ei mennyt suunnitelmien mukaan, kurssille en päässyt joten Saarijärven keikka oli siinä suhteessa hukkareissu. Muuten kyllä kyläily sujui mallikkaasti. Paikalla oli myös Pirkon ja Jussin pojanpoika Elias, pikkurumpali. Elias konsertoi minulle soittamalla rumpuja ja kitaraa. Kuviakin tallentui muutama. Harmillista on se että siirsin kaikki kuvat Rekosen koneelle ja tavoilleni uskollisena tyhjensin kortin.
Perjantai sujui siis niissä merkeissä, lauantaiaamuna ulkoilimme Anjan-baariin josta Mikko sitten meidät noutikin ja ajoimme Kolkanlahteen hakemaan samantien Mikon auton. Puolenpäivän jälkeen lähdin ajelemaan kotia kohti. Kotiin saavuttua Olli odottelikin täällä, ralli ei mennyt suunnitelmien mukaan. Katsastuksessa todettiin että toinen penkeistä oli vanhentunut ja ajosta ei näin ollen tullut mitään. Uuden penkin saanti siihen hätään ei ollut mahdollista joten se siitä sitten. Seuraavat talviset rallit ovat sitten ensitalvena.
Sunnuntaina olikin sitten vieraita aamusta iltaan. Aamusta kävi isäni Raijansa kera. Puolenpäivän aikaan tuli Jussi A, lankomieheni, urheilua katsomaan ;-) Iltapäivällä meillä oli ohjelmassa myös 70-vuotis juhlat, naapurin Eikka täytti pyöreitä. Paikalla oli paikallista metsästysseuran väkeä, Eikka kun on " metästys porukkaa". Milla tuli Sirin kanssa kolmen maissa. Teimme porukalla ruuan ja katsoimme tallennetut Genesikset. Illalla Pirjo L ja Tarja H tulivat avannolle. Tanssii tähtien kanssa kuului tietty ohjelmistoomme :-) ilta sujuikin nopsaan. Ai, meinasin unohtaa kertoa: Matkat varattu pääsiäiseksi Frankfurtiin Bandlien luo lomailemaan 6 päiväksi. Saapa nähdä kuinka kaupunki meitä viehättää, kyläilypaikka ainakin.
Kohtapuoliin alkaa leipätyö joten on siirryttävä työhuoneelle harrastamaan. Haluan saada lyijylasi-ikkunat Markun ja Päivin kirjahyllyyn valmiiksi, muuten roikkuvat syksyyn asti tekemättöminä. Kesä tuntuu hurahtavan hetkessä.
Nyt reippailemaan ja sitten työhuoneelle.
Moikka moi ja palataan:-)