tiistai 18. toukokuuta 2010

10.5 ja siitä tähän päivään

10.5 Työviikot sujuu hyvin. Vellamon puisto valmistuu pikkuhiljaa. Juostu bongaamassa Amerikan ihmettä Laukaassa Lapinjärvellä. Vaan onpa pysynyt salassa. Muita lajeja on ollut näkysällä ja yksi outolintukin =) selvityksen alla on että mikä laji kyseessä. Nyt on aikaa taas hiukan kirjoittaa kun ei ole tullut hälyjä rannoille. Lintu paljastui härkälinnuksi =)
15-16.5 olikin melekoset hulinat tuolla Pertunmaalla. Siellä oli Pönttöläisten tapaaminen. Sellainen luontoihmisten foorumi kokoontui. Minä olin paikalla ensimmäistä kertaa ja ei tarvinnut katua. Oli hauska tavata ihmisiä jotka tunsin vain netin kautta jo vuosien ajan =) Ohjelmassa oli niin urheilua, savusaunontaa kuin lintujen katseluakin. Illan kohokohta ruokailun ohella oli tietysti ja Pertunmaan perinnettä kunnioittaen, Karaookkea. Meikäläinen räppäs siellä kuin vanha tekijä konsanaan.
17- 24.5 Viikko kului töissä ja kotosalla. Ei juuri jaksanut tehdä muuta kuin lueskella yö kaudet. Täysikuun vaikutukset =(
25- 20.5 Meriharakan bongasin Mustankorkealla roskakeikalla =) ja kaulushaikaraa olemme kuulleet "lyylin" tornilla Sulkurannan läheisyydessä. Ollaan siirrytty töihin Korpilahden Tähtirinteelle ja vesilintuja yritetty tiirailla töiden lomassa. Näkyvissä heikosti =)
30.5 Aamu alkoi loistavast, kuikka huuteli järvellä kun aamukahvilla olin terassilla =) seurauksena, töistä myöhästyminen =) =)
2.6 Lintureissu Lapinjärven eteläpäähän. Matka vei halki sakeahkon kuusikon ja aavojen peltojen, palkkana jännitystä ja elämyksiä. Ruskosuohaukan ateriointia pariin otteeseen ja lisäksi Amerikan tukkasotka nähty ja kuvattu (heikkoa tasoa)
3.6 Bongattu 7 kappaletta hurmaavia kelposen pentuja =)Laittelen myöhemmin kuvia niin linnuista kuin koiristakin. Nyt täytyy lopetella ja painua Montalbanon pariin. Moikka moi ja heippa hei =)
Kirjoittelen taas joskus kun ennätän, työtä työtä työtä....