tiistai 21. huhtikuuta 2009

Viikko töitä takana :-)

Nyt on viikko töitä takana :-O Melko rankkaa se on kun koko talvi on mennyt harrastaessa !!!Lauantain iltapäivä meni grafiikan parissa, tässä kuva töistä.
Muutaman ennätin tekemään. Katit tein ihan omaksi iloksi niistä aiemmin tekemistäni linolaatoista kopioimalla mallin. Tämän "Sennin" tein ystävälleni Suviannalle syntymäpäivälahjaksi. Laitoin sen eilen lentopostilla Frankfurtiin ja toivon että ennättää ennen viikonloppua.
Viikonloppu meni bailatessa ankarasti PMMP:n tahdissa. Aloitimme Millan luota ruokailulla. Paikalla olivat Salli, Tuija ja minä. Myöhemmin ilmaantuivat Suvi, Tarja, Saana ja Merja. Salli meidät hoiti sitten Lutakkoon tansseihin :-) sieltä osa autolla ja osa jalkaisin kaupungin rientoihin, oltiin sovittu aiemmin että ilta vietetään pitkän kaavan mukaan joten 5 olin kotona.
Seuraavana päivänä kävimme Sallin ja Millan kanssa Noora-kummityttöni synttäreillä. Neiti saavutti 14 vuoden iän, mihin ihmeeseen nämä vuodet katoavat?
Päivät ovat sujahtaneet suhteellisen nopsaan ohitse. Työkaverin luona piipahdin tänään ruokatunnilla ja sain muutaman otoksen Vilistä. Pakko laittaa muutama, on niin söpö :-)

Vai mitä olette mieltä??? Vili on 2 vuotias Cokkeri uros.
Mitäpä olisikaan päivän uutiset ilman lintuja :-) otokset kohtuuttoman huonoja mutta pakko laittaa. Päivällä olimme Soidinmäellä hakemassa soraa ja kamera mukana tietty kun se paikka on täynnä lokkeja. Ylempi kuva Kalalokki Larus canus ja seuraava kuva Selkälokki huomaa mustat siivet, siiven reunat valkoiset, sekä muita lokkeja.

Peippo oli ystävineen ruokinnalla, mukana sini- ja talitinttejä sekä yksi kappale mustarastaita :-) melkoinen vilinä käy kun muut siemenet on loppu ja jäljellä vain auringonkukkaa ja pähkinöitä. Täytyy varmaan vielä täydentää varastoja kun noita yöpakkasia vielä riittää. Tänä aamuna meillä 10 astetta pakkasta 6 aikaan :-O Nyt aion mennä töllön ääreen sieltä alkaa Wallander ja aion katsoa niin pitkään kuin jaksan ja loput tallennukseen. Joten moikka moi kaikki ystäväni. Tapaamme varmaan joskus :-)