torstai 5. helmikuuta 2009

Torstai on toivoa täynnä ??

Terve taas.
Aamun lämpötila oli 4,7 pakkasta ja nyt kellon ollessa 21.00 on pakkasta 5.4 ja satelee lunta hiljalleen.

Tässä otos haavasta talviasuisena, se on yksi lempi puistani.

Aamu alkoikin varsin mielenkiintoisesti, äitini soitti ajoissa ja kehoitti nostamaan lipun salkoon kun on Ruuneperin päivä :=) toki sitä kehoitusta oli noudatettava. Sitten kaffen jälkeen kuvaamaan lintuja, sain otoksen Pyystä jota en aio tänne laittaa koska edes minä en saanut selvää kuvasta :=) joten pois vaan roskiin. Puolilta päivin sitten pikainen reissu kaupunkiin tapaamaan erstä nuoruuden tuttua Kirsi V. Titti "Tuija" K, kuuluisa töyhtisten bongaajakin oli kanssamme.
Sitten olikin käytävä kangaskaupassa ostamassa hiukan "pitsiverhoa", kokeilen huovuttaa siihen joitain värejä villaa ja jos se onnistuu teen verhot sillä systeemillä.
Illalla saunoimme Ollin kanssa ja järveen en päässyt koska en ollut ennättänyt sitä avantoa avata. On ollut hiukan kiireitä, huovutin mummolle l. äidilleni ovikoristeen tässä en ole vasta kun asetellut kaikki paikoilleen ja aloitan huovutusta. Se tulee olemaan saman näköinen lähestulkoon kuin tässä kuvassa.ja Tanjalle synttärilahjan :=) Tässä ohessa kirjoitan Pikku Hannan kanssa mesessä. No niin nyt on hoidettu myös puhelu Sallin kanssa, olivat käyneet Luzernissa ja vuoret olivat mahtavat :=) Kiireinen ilta, Suomi voitti Tsekin ja ruotsi johtaa tällä hetkellä 3-2 venäjää. Pitäisiköhän minun laittaa tähän vielä yksi kuva kaikkien iloksi ujosta sinitiaisesta. Aion vielä useinkin kiusata teitä näillä jutuillani. Vaan sepä on onneksi vapaaehtoista täällä käynti.
Aina sitä jotain runoilemista keksii :) Nyt sanon hyvää yötä ja moi. ps. Mandariinit/satsumat on olleet tosi pahan makuisia jo pitään.

keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Tiistain turinat

Aamulla pakkasta 4,5 astetta ja pilvinen sää vallalla.
Eilen oli oikein kiva ulkoilukeli, aurinkoista ja ei paljon pakkasta. Illasta alkoi olla melko kylmää vaikka pakkanen laski, tuuli oli melko vinhaa.
Oheen laitan otoksen jääkoristeesta. Maitopurkkiin tehty :=) toisessa kuivuneita kanervia ja toisessa joitain kuivuneita kesäkukkia. Hyötykäyttöä joka asiassa.
Olemme ulkoilleet Äitini kanssa aika ahkeraan eilen. Ilveksen jäljen metsästystä. Johan mummokin uskoi kun omin silmin jäljet näki. Tässä taas sinitiainen on lähdössä ruokatunnilta, ei laadukas otos mutta tunnelma hyvä. Kuvia tuli otettua melkoinen määrä, niin linnuista kuin myös Ruskasta. Eräs otoksista on mielestäni hieno vaikka tausta onkin puhkipalanut. Laitan sen nyt tähän kohtaan.Haluan sanoa tästä kuvasta vain sen; mielestäni Ruskan ominaisilme tulee tässä kuvassa niin hyvin esiin. Sillä on usien tuo alakuloinen ilme päällä.
Aamupäivällä tuli työkaverin Hanna L käymään päiväkahvin merkeissä. Saimme jopa sovittua työkavereiden tapaamis reissun :=) Nyt täytyy laittaa vielä pari otosta. Sinitiainen
ja töyhtötiainen koivussa odottelevat vuoroaan lintulaudalle. Nyt on lopetettava kirjoittelu, täytyy lähteä öljyvärimaalauskurssille. Moikka seuraavaaan kertaan, tähän on hyvä lopettaa PMMP:n Viimeiseen valitusvirteen.

maanantai 2. helmikuuta 2009

Maanantait kaikille

Eilinen oli niin kiireinen päivä ralliautoiluineen ja saunomisineen. Porukkaa oli joten aika kulki siivillä. Laitan pari otosta ajeluista kuvia tuli otettua yli 200 mutta julkaisukelpoisia vähemmän :=)

Tässä kuvasssa Harri kyydittää Tupua. Oli kuulema mahtaa kyytiä. Tuulan päivä oli niin pelastettu kun uskaltautui kyytiin. Kyyditettäviä oli pankinjohtaja, hänen vävynsä, Kalle, Vili ja Osku. Minäkin sitten joskus menen ehkä??? kyytiin jos uskallan. Ei sillä etteikö kuski ole erittäinkin luotettava, mutta....


Osku ja Tuula tulivat Ellin ja Oonan kanssa ralliautoilemaan ja makkaran paistoon. Päivä kuluikin siivillä kun oli hulinaa :=) Pyry ja Anna olivat myös ulkoilemassa kanssamme, tai siis lähinnä Osku, Pyry,Olli ja muut miehet ulkoilivat. Me siirryimme rallihumun jälkeen sisälle tyttöjen kanssa.

Elli vasemmalla ja Oona oikealla, ruuat syöty ja jäätelöt oli nautittu


Tuija ja Tarja tulivat myöhemmmin vääntämään lasia. Olli särki muotin johon Tarja oli tekemässä lautasta ja sitten pudotti Tuija Oranssin lasin lattialle joka luojan kiitos säilyi ehjänä :=) sen jälkeen tulikin passitus pihalle työhuoneelta.

Lisää juttua odotettavissa, nyt ulkoilemaan kun aurinko paistaa ja linnut laulaa. Moikka moi......