maanantai 5. heinäkuuta 2010

2.-5.7.2010

Heips taas kesästä,   Kuva alá Iina =)
Viikonloppu ollut turhan kuuma. Perjantaina Uusikuu ja Epäilys, tykkäsin elokuvasta. Kirjan luettuani ja asenne kohdallaan kuviin mennessä ei pettymystä. Ehkä se henkilö joka ei ole kirjaa lukenut saa siitä enemmän irti.  Milla, Salli ja Meri olivat seurassani =) Elokuvista suoraan otin Merin ja Pepon kyytiin ja paineltiin Petäjävedelle mökille. Siellä oli sauna lämpöisenä ja ruoka valmiina odottamassa. Saunottiin ja uitiin Merin kanssa hetimiten. Iina ja Joona olivatkin kokopäivän loranneet järvessä. Iltapalan jälkeen lapset lähtivät nukkumaan ja me pelailtiin 1 asti kortti Tuija, Peppo, Meri ja minä ; )  Aamulla ei meinannut silmät aueta millään, issiasvaiva piti hereillä ja huonosti tuli nukuttua. Kahvittelun jälkeen pellolle lintujahtiin. Iina oli edellispäivänä bongannut keltavästäräkin ja minulla hinku päästä se näkemään. En ole tieoisesti ainakaan nähnyt kyseistä lintua. Jaa siinä se nyt on, teidän kaikkien nähtävillä.
Alla on yksi niistä monista kuovikuvista joita otin osotellesani västäräkin ilmaantumista  näkysälle =)  Taivas oli niin ihanan sininen että silmiin otti =) Kuoveja ja taivaanvuohi ( 1 ) lenteli kyllä taivaan ääriämyöten. Sitten lisäksi huutavat töyhtöhyypät jotka säikyttelivät lähtemällä lentoon   aivan jalkojen juuresta, jeesus että niitä  säikähti =O Lisäksi paikalla oli myös kivitaskuja jotka laulelivat pusikoissa ja kivienpäällä :) :)                       
 
Kivitasku onkin sitten viereisessä kuvassa luokattoman huonolaatuisena, ainoa kohtuu selkeä kuva mitä siitä sain =) Pellolla juoksu kuitenkin kävi melkein työstä siinä helteessä joten arvostakaa ;) Siellä juoksenneltuamme tunteja =O meillä olikin jo sellainen hiki että ei auttanut muu kuin järveen meno. Pyry, Anna ja Tuuli saapuivat parahiksi, Jorin pee-satessa heitä ruualle. Tuija oli tehnyt herkku-pais-tos-ta ja mureketta meidän vatsan taytteeksi. Peppo oli ahkeroinut salaatin Iinan, Joonan ja Merin uides-sa. Siinähän se lauantaipäivä kului nopsaan. Meri lähtikin sitten minun kyydillä kaupunkiin 5 maissa. Minulla oli lähtö PMMP:n keikalle Merjan, Kaislan ja Kaisan kanssa illalla Viitasaaren Pihkurinrantaan. Miran ote mikkiin =) Kyllä oli hyvä keikka jälleen kerran, vaan enpä ole vielä kertaakaan pettymystä kokenut ; )Paulan ote mikkiin =) Kaisla ja Kaisa sai nimmarit tytöiltä ja minäkin innostuin pyytämään Miran nimmarin kun olin  Kaislalla tukena =)
Maanantain kuvasaaliina lokki katkennen puun no-kassa. Sieltä se esitteli "kainaloaan" minulle. Jäl-leen kerran olen iloinen että olen valinnut ulko työ uran ; ) ja myöskin työkaverin joka on innostunut myös lin-nuista. Eikös olekin hieno otos ; ) Nyt on aloitettava seurustelu Millan kanssa ja sanottava moikka moi ja heippa hei =) Lisäilen taas kuvia joskus =)