sunnuntai 16. elokuuta 2009

Viikon saldo, Apulanta ja PMMP

Näin sitä aikaa kuluu elävänmusiikin harrastajalla. Kesä, töitä ja rockkia =) Tässä on sadeasu valikoimamme Jyväskylärockissa. Vettä ei satanut vaikka olimme varustautuneet asiaan :-) Kerrankin näin, tapahtuma oli hyvin järjestetty ja hommat toimi. Ylempi kuva, Mike Monroe huudattaa yleisöä ja alempi, Elastinen, jotka olivat Beats and Stylesin kanssa lavalla. Täytyi käydä ottamassa muutama todistuskappale. Elastinen ihailee tumman miehen tanssia, kuten huomaatte näyttää huvittavan kovin.
Uniklubin poikia alla, en muuta katsonut kuin sen verran että sain otettua muutaman kuvan. Ja sitten "meidän" Matti. Tosi surkuteltava tapaus, huono sanoisin. Kansa joka oli lavan edessä oli samaa luokka kun Nykänen. Niin juovuksissa kuin olla ja voi , suurin osa. No, saivatpa mitä olivat tulleet katsomaan, Matin :-)

PMMP, toinen illan huipuista,e ei petä koskaan fanejaan. Aina täysillä ja kaikki mitä annettavissa on. Tätyy kyllä sanoa että Paula Vesalalla ja Mira Luotilla riittää asennetta. Mira on kova mimmi, saanut vauvan muutamia viikkoja sitten ja kunto kestää vetää tunnin show, eikä näy missään. Hattua nostan molemmille, vauvat/lapset mukana ja hoito jatkuu kun keikka on vedetty. Olisi ehkä syytä ottaa mallia näiden nykyajan ruikuttavien äitien. Viedään isommat sisarukset tarhaan päiväksi kun haluavat olla vauvan kanssa kahden. Säälin kyllä näitä "iso" siskoja/veljiä. Miltä se pikkupäässä mahtaa tuntuakkaan.

Illan toinen luottoesiintyja Apulanta, ei petä koskaan. Taas oli setissä niin uutta kuin vanhaakin tarjolla, ja kansa laulaa.


Pakko laittaa näitä kuvia, ovat niin hienoja värimaailmaltaan.Heikki Salonen toimi kuvaajana PMMP ja Apulanta settien aikana, olen niin onnettoman lyhyt että vain ihmisten selät näkyivät minun kuvissa :-) joten luovutin kameran Hessulle.Ja sitten vaan lisää värejä ja sointuja ihailtavaksi. Eivät nämä kuvat mitään huippuluokkaa ole, paikalle kun ei saa viedä järkkäreitä. Siksipä on tyytyminen pokkariin.
Meitä olikin siellä melkoinen määrä. Anu mukanaan Riina ja naapurin pimu, Tuija, Ritva ja Mari, Salli, Salla, Merja ja Hessu, Elisa " Pimpu" miehineen, Milla ystävineen sekä tietysti tuhansia muita. Tapasimme myös Mimmun, Helin ja Tanjan jotka olivat tulleet bilettämään. Yritin Merjalta vakoilla vähän Kummitusjuhla juttuja, ei paljastanut. Olisin voinut nimittäin jotain "kammotus"tavaraa ostaa pilapuodista siellä.
Nyt on mentävä työhuoneelle jatkamaan hommia, ilta alkaa kohta pimeneen ja unien aika koittaa. Huomenna alkaa taas arkinen aherrus ja päivityksiin voi mennä taas aikaa. Torstaina lähdetään Kannonkoskelle Juhliin. Pirkolla 50:set ja siellä reikutaan muiden mukana :-) kuva tulee ellei sensuuri iske :O Nyt on vain sanottava, kesä jatkukoon ja aurinko paistakoon. Moikka moi ja heippa hei.