keskiviikko 10. helmikuuta 2010

1-19.2.2010

Hilin suuri loikka =)
Alkuun tärkeä uutinen: Peetu Piiroinen voitti hopean olympialaisissa.
Talvi jatkaa kulkuaan, mikään ei estä sitä suuntaamasta kohti kesää =) Aurinkoisia pakkaspäiviä on vietetty pilvisten lomassa. Mikään ei piristä päivää niin paljon kuin auringon näyttäytyminen. Viikkoja vilahtaa ohi sellaista vauhtia ettei perässä pysy. Viikolla 5 olin "taudissa" ja luin 4 päivää kirjoja. Tauti alkoi keskiviikkona ja loppuviikosta olin jo parempaan päin. Syksyn jälkeen en juuri mitää ole lukenut. Luin kuuluisan Twightlight sarjan kirjat muutamassa päivässä. Sopivaa luettavaa minulle sillä rakastan fantasiatarinoita.
Viikko 6 on alkanut oikein hyvin, lumikenkäilemässä joka päivä =) ja nyt vielä pakkaset palasivat. Sopii minulle hyvin =)Pääsin tällä viikolla öljyväriin, oli kuin olisin ollut pois pitkänkin ajan ( 2 vk). Varpuspöllö vieressä.
Alkuviikosta Meri oli seuranani, meillä olikin oikein reipas parin päivän ulkoilusessio =) Bongattiin oheinen varpuspöllö paikallisesta kuusesta. Mahtoi ihmetellä kun puun juurelle päästyämme meri alkoi "heiluttaa2 puuta jotta se kurkkisi meitä =) Lunta katolta alas ja muuta oheistoimintaa.
Viikonloppua vietettiin Himoksella, Merja-ystäväni oli sieltä mökin varannut. Perjantaina PMMP, jälleen kerran tosi hyvä. Hiki tuli katsoessa =) Paikan päällä väkeä paljon. Tupa oli ääriään muöten täynnä. Viirupöllö Himosreissun alkutaipaleelta, Yölammentien risteyksessä =) Meistä osa lähti( Nina, Tuija ja minä) heti keikan jälkeen. Merja, Sipe, Tanja ja Mäntän-Tuija saapuivat vasta baarin sulkeuduttua. Yllätys yllätys grillin kautta. Merja saunoi vielä yöllä ja Mäntän Tuija piti seuraa istuen vc- pöntöllä =)ja lauantai koittii aurinkoisena ja ihanana. Tytöt ryhmittäin ulkoili heti aamusta ja tv:tä katsottiin puoli päivää. Merja saatettiin mäkeen 6 naisen voimin =)Osmos Cosmos lauantai-illan esiintyjä. Juhlapaikalle saavuttiinkin ilta 11 jälkeen. Ei ollut kovin paljon juhlakansaa paikalla. Kohtuu ajaoissa nukkumaan ja sitten aamulla varhain herätys. Siivoilimme mökin ja lähtö tapahtui rauhallisissa merkein =)
Viikko 7 onkin kulunut pitkästä aikaa pakkasissa =) -20 ja päällekin on ollut. 17-18 yö oli ollut Sallassa tosi kylmä, -39.8 miettikää. Näillä leveysasteilla ihmiset valittaa kun pakkanen nousee vähän pälle 20, voi voi. Ulkoilua on tapahtunut hiukan =) pääasiassa olen maalaillut keskeneräisiä tauluja loppuun. Enää yksi valmistumassa. Täytyy varmaan aloittaa usi ennen sitä että saa hiukan kuivemmaksi jatkoa ajatellen. Keskiviikkona olikin Kiti Pösön ja Hilikan kanssa ulkoilemassa. Huomatkaa Pösön liito lumien päällä, ihana tilannekuva.
Aurinko paistoi täydeltä terältä ja oli ihana sää. Kahvittelun ja ulkoilun jälkeen Kiti kiiruhtikin jo kotiin ja sieltä seuraavaan vierailukohteeseen. Haamuna Hi-Likka =)
Nyt täytynee lopetella ja aloittaa kuvien valkkaaminen ja siirto Kuvaboxiin, siispä moikka moi ja heippa hei seuraavaan kertaan.