maanantai 1. marraskuuta 2010

24.10-1.11.2010

Hei taas!

Näin on taas viikko hurahtanut selkää sairastaen.  Maanantaista alkaen olen nauttinut erinäisen määrän pillereitä =) On pientä, isoa ja keskikokoa ollut listalla. Olen saanut onnekseni Sirin seuralaisekseni, on tullut lähdettyä kävelylenkeille metsään kun on koira seurana. Salmakin oli käymässä yksi ilta Millan kanssa. Lisäksi aikaa on kulunut ikkunan äärellä koneella istuen ;) on uusi lintuikkuna. Se on kyllä niin mainio olemassa =) Olen seuraillut lintujen puuhastelua ruoka-automaateilla :)  Kuvia olen ikkunan läpi joitakin ottanut, salaa tietenkin ; ) Tämä närhi on ahkeraan kaverinsa kanssa käynyt. Melkoisen pelottomia ovat.

Illan pilviä tuli kuvailtua yksi ilta. Ei ole oikein kunnon ilta-aurinkoa näkynyt. On ollut lämmintä ja sateista, taivas tuskin vaalentunut koko päivänä. Taisi muutaman kerran pilkahtaa loppuviikosta =) Paljon on tullut asioita hoidettua kun tuo sairauslomakin on. Kaikki rästihankinnat olen juossut sen mitä selältäni kykenen. Suvi-siukku on käynyt ilahduttamassa tiistai ja torstai-iltoina, unohtamatta sunnuntai-iltaa. Ollaan saunottu ja uitu pitkän kaavan mukaan =) Kiitos Suvi <3
Perjantai-iltana olikin saunaseuroissa Tuija, Pirjo ja Tarja H, joka ei ole käynyt jokuseen kuukauteen. Olipahan taas paljon puhumista ja kuulumisten vaihtamisia. Vettä satoi kohtuullisessa määrin ;)           

Tässäpä yksi otoksistani. Hömötiainen piilottelee töyhtötiaisen kanssa kilpaa ja punatulkut pönöttää tyynenä kuvattavissa =) Alla mustarasta on pähkinöitä poimimassa, kuvakulmasta tuli hauska. Otin sarjalla ja sitten sieltä tämän poimin iloksenne =)
Lauantaina sitten olikin Ewill joka tuli suunnittelemaan kanssani Kummitusjuhlien järjestelyjä =) voi hitto niistä tulee toivon mukaan osallistujien mielestä yhtä hyvät kun järjestäjienkin ( ewill ja minä) :::)))) Ideoita on ja paljon, kaikki yritetään toteuttaa. Tulette kuulemaan ja näkemään =)

Rauhaniemen pihassa otettu kuva kun ensilumi satoi, Ihana kuva.  kuvassa on 7 eri puulajia näkyvissä. Tuo on yksi lempi katselu aiheista työpaikkani pihassa, saatan istua tupakalla ja ihailla näkymää kauankin. Se on hieno joka vuodenaikaan ja joka valolla. No nyt siihen toivottavast kuluu "vain" puoli vuotta että saan taas   nähdä nuo puut. Koskaan ei tiedä kenen kaveri saa minun työni vaikka kuinka lähtiessä sanottiin että ensi    vuonna tavataan :) mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma. Mutta nyt on nyt ja mennään täysillä talvi          harrastusten parissa jos töitä ei ennen sitä saada :::))) Onneksi on ystävät ja perhe ja harrastukset <3 <3 <3 arvostan kaikkia noita suuresti. mutta nyt on sanottava heippahei ja moikka moi ja painutava nukkumaan.     aamulla jaksaa sitten pirteänä taas ;)                                                                                                           
 Laitan teille kuulumiset kuvien kera kummitusjuhlista =O pelottaako jo =O =O