torstai 8. lokakuuta 2009

Kesälomaa :-)

8.10.2009
Torstai päivää:) Lahnajärveltä vielä muutama kuva, oik. "pääsiäissaaren" puupäät.

Puupäistä pystyssä oleva oli reilusti yli metrinen ( tarkkasilmäinen voi nähdä takana olevan roskiksen johon voi verrata :) ja makaava liki 2 metrinen :) Myös ohdakkeita kävelyreissultani, oli siellä tinttejäkin, eivät suostuneet tulemaan esiin ;)

Alla otettu kuva Salon lintutornilta.
Siellä oli paljon myös Suomumustesientä, valitettavasti niitä ei suositella kerättäväksi tienvieriltä koska kerääväät kaikki ympäristömyrkyt itseensa. Kyseessä on kuitenkin 3 tähden, ei jallupullo =) vaan ruokasieni. Alla oik. kuva joka on otettu Rauhaniemestä, oli nousemassa pieni sadekuuro ;)Kesälomalaisen on hyvä nyt nauttia syysmyrskyistä ja sienien poimimisesta, rakastan syksyä. Ihana vuodenaika, kesän muistot takana ja talven lumet edessä.
Vanhanen jaksaa puhuttaa tuppeensahattuine lautoineen. Jumaliste että alkaa jo ärsyttää hänen julkisuushakuisuutensa. Osoittaisi poliitikon taitonsa eikä näitä joutavanpäiväisiä juttujaan :( Radio siitä jauhaa uutisia myöten siksi tämä purkaus :)
Nyt on kello jo 18, 42 ollaan palailtu kotiin ja vieraat lähtivät siivoamaan saalistaan:)Äiti, Tuija, Anu ja minä käytiin nimittäin sienessä ja saatiin reilut 25 litraa suppiksia ja vietettiin aikaa n. 2 h metsässä ( sienimetsässä) Ensin ajeltiin paikasta A paikkaan B ja lopulta osuttiin oikeaan paikkaan :) Sirkku M antoi meille tien nimen jota ei ole olemassa, löydettiinpäs kuitenkin oikeaan paikkaan :) Kuvasta näette kuinka isoja ja täynnä meidän korit on. nyt on pakko lopettaa tämä lörpöttely ja aloittaa sienien siivous, kerron myöhemmin mitä herkkuja niistä tein ;) Siispä moikka moi ja heippa hei seuraavaan kertaan.