torstai 7. lokakuuta 2010

4.9- 5.10.2010

Moi pitkästä aikaa =) Paljon on taas harrastettu ja tehty.

Töissä on mennyt aika kuin siivillä ja muutama otoskin on saatu kameraan taas. Syyskuussa aloitin uuden kurssin, luontokuvauksessa =) nyt sitten laukataan ympäri luontoa ja harjoitellaan kuvaamaan. Kuvat "arvostellaan" sitten julkisesti tunneilla =)
Huurresuunnistus oli ja meni, kerron traumoistani selvittyä asiasta :::)))
Tämä auringonlasku on kuvattu Säkylässä, pönttöläisten kokoontumis"ajoissa"
Siellä bongasin harvinaisuuden 2.10 Kirjosiipikäpylinnun sekä pikkukäpylinnun. Molemmat minulle uusia tuttavuuksia =)
Tässä kyseistä käpylintua ollaan etsimässä. Paikalla vas. Punis, takana Kaija, Töyhtis, Repe ( kuvaa kuvaajaa) ja Tiina oikealla =) Siis reissuja on tehty ja ihan ulkomaita myöten =) saksa oli taas kiva kokea, Sallikn vhtyi hyvin Suviannan, Matthiaksen ja Konstan tykönä. Uutta reissua jo suunnitellaan kovasti ; ) Säästöön rahaa ja sitten shoppailemaan =)


Säkylän reissu meni kanssa hyvin, vietettiin siellä Puniksen 60:siä ja juhlittiin hillitysti. Paikalla oli yli 20 pönttöläistä, ohjelmaa oli paljon. Iltamissa Jarmo esitteli meille Skotlantia diojen muodossa =) Se olisi kanssa kaunista seutua käydä.

Tämä kurre tavattiin Rauhaniemessä kun oltiin Hannan kanssa tiklejä etsimässä =)
Sitten ollaankin jo saksassa Sallin kanssa. Lähdettiin naisvoimin shoppaileen ja otettiin Konsta rekvisiitakssi =) saatiin hyvin tavarat. Ei tarvinnut kantaa =) =)  paljon oltiin jalkojen päällä, 5-10 km päivittäin, siis vähän kuin urheiluloma =O
Sitten ollaankin jo Lahnajärvellä, Milla haki sieltä vipukkanartun Salman.
 Koira on suloinen riiviö, nyt 13 viikkoinen kutakuinkin =)
Siri on ottanut tulokkaan hyvin vastaan ja jopa leikkii nykyään Salman kanssa. Alussa se aristeli sitä melkoisesti =) Salma edessä ja Tassu takana. Tassu jäi Rikun koiraksi Lahnajärvelle ;)

Alakuvassa ollaankin jo ihan hyvin juttuun tulevia, voidaan jopa olla kylkikyljessä. Nykyään ulkoilukin sujuu yhteispelillä ja Salma osaa käyttäytyä "ihmisiksi" narun jatkeena =)  Millan Iina-serkku on hoitanut Salman pissakakka lenkit päivisin ettei sen tarvitse olla 10 tuntia päivisin. Ihana Iina ::::)))) Toinen kuva on luultavasti Luontoäidin kädenjälki =) sen kuvasin joskus elokuulla, eikö olekin makea otos.

Nyt sanon moikka moi ja heippa hei =) yritän olla ahkerampi päivitysten suhteen ::))
ps. ihanaa talvi tulee ja pääsee lumiseen metsään kenkäilemään. Rakastan sitä =P