maanantai 8. marraskuuta 2010

2- 8.11.2010

 Taas on mennyt viikko kiireessä. Valmisteltiin Ewillin kanssa kummitusjuhlat. Järjestelyt hyvät ja kiitos tuli =)
Pyry Anna ja Tuuli piipahtivat pitkästä aikaa kylässä. Vietimme aikaa lounastamalla ja pelaamalla korttia. Tuuli osallistui peleihin omalla tavalla =)
Tässä ollaan lähdössä Ellun kanssa rakentamaan Kummitusjuhlareittiä ;) tavaraa kertyikin kassi tolkulla. 6 kohdetta oli pareilla ratkaistavana ja kaikki en tehtävien aiheet liittyivät vampyyreihin. Ovathan he tällä hetkellä kovin paljon "tapetilla" muutenkin.
Parit saivat öljylyhdyn matkaansa ja se oli ainoa valonlähde heillä matkalla. Hauskaa olikin seurata sitä vaellusta tehtävältä toiselle. Valo näkyi kauas himmeänä pisteenä. Taas oltiin kyllä paneuduttu asiaan pukeutumisen suhteen. Noita-akka, Piru, Maanviljelijämurhaaja, Hans-pirulainen sekä vamppyyri apulaisineen ym....
Tässä onkin jo valmistelut tehty ja pareja lähetettiin kummitustarinoiden kera maastoon =O                     Pirjo lukee ja Nina tukee =) Merja ja Taru seuraa tarkkana.Tässä kuvassa on varmaan joku kummitus kun en itsekkään tunnista ; ) takavalo heijastaa pahanpäiväsesti. Kaikkien palattua reitilta olikin aika siirtyä saunomaan ja siitä sitten grillikatokseen nauttimaan illan antimista. Voi tytöt, meillä oli hauskaa. Jos joku ystävällisesti toimittaa kuvia minulle matkanvarrelta niin laitan mniitä sitten iloksenne jatkossa.

Muuten onkin ollut selän kanssa ongelmia, se on kyllä nyt niin ärtynyt. Olen pari päivää liikkunut jalkaisin tiuhaan tahtiin sillä liike on ainoa joka auttaa. Särkylääkkeet ovat tietty suurena apuna. Toivon että se pikkuhiljaa paranisi. nyt on taas lähdettävä kävelemään. Onneksi Milla jätti pyynnöstäni Sirin lenkkiseuraksi, sen kanssa on kiva kuljeskella metsässä. Sanonkin moikka moi ja heippa hei seuraavaan kertaan. Odottakaa joulua innolla <3