torstai 7. toukokuuta 2009

Kuvat eivät aukea.

Ja syykin on nyt selvillä, en viitsi enää ruveta uusia siirtämään.
Kommentti lisätty julkaisun jälkeen...

Taas aika juoksee kellosta sellaista vauhtia etten perässä pysy. Viikko on taas hujahtanut sellaista kyytiä että tietää. Olen samoillut metsässä töiden jälkeen sillä tuo selkäni ei tykkää lapiohommista. Niitä riittää tällä alalla.Keskiviikkona reippailin Sirin kanssa ja hukkasin kameran linssisuojuksen, muutenkin voi ihminen olla typerä :-( Eihän meidän lenkistä tahtonut tulla mitään, Siri ajaa lintuja ja jäniksiä joten sain olla kieltämässä kokoajan. Onneksi se on uskollinen :-) koira joten siitä ei huolta. Vain eihän se ole koiralle mitään lenkkeilyn riemua kun joku kiljuu kokoajan. Torstaina sitten lähdin jäljittämään suojusta ja kyllähän se löytyikin. Jouduin siis siihen asti katselemaan maata joten bongailu jäi toissijaiseksi toiminnoksi alkumatkasta. Kyllä tuolla meidän metsässä vettä riittää, sitä tulee tuolta hakkuuaukealta jumalattomat määrät. Saaps nähdä kuinka pian piha kuivuu, yksi rhodo on kuollut jo märkyyteen ja loput on ehkä pelastettavissa.

Henkka ja Sini olivat pitkästä aikaa perjantai/lauantaina yökylässa ja mukana oli tietenkin Tico-rakki. Se on aika hauskan näköinen koira. Sen rotuja on ainakin collie, sakemanni, nöffi ja pelggari.
Lauantaina päivällä oltiin Aleksi M, Tuija ja minä grafiikassa. Aamulla kävin kampaajalla Millan luona. Heitin heidät illankorvassa kotiin ja ajoin takaisin sillä vieraat olivat tulossa seiskan aikaan, Hokkasen herrasväki tuli saunomaan ja uimaan. Tarkoittaa siis Tarjaa, pojat kävivät napaa myöten kastautumassa ja Katariina vilvoitteli varpaitaan. Ari ja Olli eivät järven lähelle mnneet :-) Kellon käydessä yli kymmentä vieraat poistuivat lasten ollessa jo aika väsyneitä.
Perjantaiyöltä kuva, ei kauhean laadukas mutta sain sen kuitenkin kun olin "bongaamassa" taivaanvuohta. Parewmpi tuo kun se saamaton kuva "vuohesta" Se lenteli sinne tänne metsänreunassa tien vieressa ja lampulla valoa ja kameralla kuvaa :-) ei tullut ei.Ollaan päästy jo sunnuntaihin ja Milla kävi äitienpäivälounaalla ja kahvilla. Sallin kanssa mesetettiin asiaankuuluvat asiat ;-) Nyt on saunottu ja uitu. Pirjo L ui oikein lenkin kun ei ollut pitkään aikaan päässyt nauttimaan siitä ilosta. Kohta on nukkumaan meni sillä aamulla 6 herätys. Täytyy taas yrittää piristyä päivityksien kanssa, tuntuu aika juoksevan vaav ohi ja kovaa.Sitten vielä loppun kuva pikkutikasta joka majailee Rauhaniemessä, taukopaikan kupeessa. Lisää kuvia tulee kun jää töiltä aikaa juosta lepikossa :-Näin se ahersi, ei lähtenyt mihinkään ennenkö Hanna meni lähemmäksi. Olisin halunnut lentokuvia :-) lähtihän se lentoon juuri silloin kun kompuroin kameran kanssa :-) mutta nyt lähdettävä katsomaan kuinka Venäjä voittaa Kanukit. Ainakin olen laittanut jokapuolelle toivomuksen niin ylös,alas, oikealle kuin vasemmallekkin että voitto jäisi "euroopan" puolelle. Onneksi sentaan ruotsi voitti :-) Nyt on sanottava moikka moi ja heippa hei. Ai niin hyvää äitienpäivää kaikille jotka äidiksi itsensä tuntevat.