torstai 27. joulukuuta 2012

Loikoilua ja vapaa-aikaa

27.12.1012 Välipäivät.  Nyt kaikki hulina takanapäin.

17.12 ollut leikkaus meni hyvin, sairaalassa viivyin vain pari päivää. Kaiken pitäisi olla ok. Pari päivää meni ihan paikalla maaten ja tv:n ääressä. 

22. päivänä tuli Salli ja Meri kyläilemään ja palauttamaan koirat. Olivat käyneet moikkaamassa pappaa ( isääni) synttärien kunniaksi. Ilta meni pelatessa ja yömyöhällä Meri sitten lähtikin vanhempiensa luokse joulun viettoon Sallin jäädessä meidän kanssa.

Aatonaattona jo olo oli oikein mainio kunhaan muisti levätä välillä. Pikkuhiljaa kaikkea valmistelua sain aikaiseksi. Illalla kävimme pikaisesti isäni synttäreillä, paikalle oli saapunut myös pikkuveljeni ja isosiskoni ;)
Illalla olikin sitten muutama peli ja töllön tuijottelua Nukkumaan ajoissa rankan päivän päätteeksi.

Aattoaamuna saapui Ollin veli meille joulun viettoon. Iltapäivällä olimme yhteydessä ranskaan "poikien" siskoon yhteydessä skypellä. Saunottiin ja jaettiin lahjat. 
Pelattiin uutta peliä jonka saimme Ollin kanssa lahjaksi. Lisäksi saimme A-K Pajarin aivan ihastuttavan puupiirroksen.
Viiden maissa tulivatkin sitten Henkka, Sini, Anu ja Oku kahvin ja lahjojen merkeissä. 
Turistiin siinä tovi ja vaihdettiin kuulumisia ja sovittiin Henkan synttärikahvitukset. Myöhemmin sitten ajoimmekin kaupunkiin Kortelaiselle pelaamaan. Paikalla olivat Peppo, Tuija, Meri ja Lari. Jussi ei jaksanut lähteä joten me menimme kolmisin Sallin ja Ollin kanssa.
Kotona oltiin vasta 1 aikaan, päivä olikin aika rankka mulle. Huomasin sen yöllä kun särkylääkkeet ei olikein auttaneet.

Joulupäivä alkoi melko myöhään huonojen unien takia. Kahvittelujen jälkeen taas vuorossa pelailua ja Jussikin saapui lounaalle. Neljän aikaan olikin Joonan synttäreille lähtö. Olimme sopineet kokoontumisen Maliselle josta ottaisimme porukalla Millaan jouluyhteys.
Yhteys saatiin kaikkien vaikeuksien jälkeen :)
Joonakin saapui kummitätiä moikkaamaan netin välityksellä. Milla avasi lahjansa livenä meidän silmien alla ;)
Hän oli saanut pari pakettia työnantajaltaan ja hänen vaimolta. Paketissa 1 oli kuumavesipullo :) ja paketissa 2 oli kirja Les Mirables, kirjanmerkki, villasukat ja kaulaliina. Erittäin hyödyllisiä Kanadassa =) Illankorvalla sitten olikin sohvailua, paikat oli sen verran kipeänä.

Tapanina sitten oltiinkin mummon kanssa meillä. Hain hänet meille puoliltapäivin ja se tiesi lisää istumista. Korttia nimittäin tuli lätkittyä tunteja ruokailun ja kahvittelun ohessa =) Ilta taas sohvaillen ja Millan kanssa skypetellen. Hän oli vapaapäivällä ja menossa tapaamaan ystäviään Banfiin. On niin hyvä mieli meilläkin täällä kotona kun lapsi on saanut ystäviä sieltä kaukaa. 

27.12 Tänään onkin sitten otettu rauhallisesti. Pienen kävelylenkin tein koirien kanssa kun pakkanenkin on laskenut ja koirat viihtyy ulkoilemassa. 
Nyt on aika sanoa moikat ja heipat ;) lähden iltapalan laittoon. 
Tapaamisiin taas jossain vaiheessa.