torstai 14. lokakuuta 2010

Helou, helou kaikki =) 
Kameran käyttöä luontokuvauskurssi ulkoistamispäivältä alkuun muutama.
Nyt on ollut melkoinen huiske töissä, kaikki kasvit joita on odoteltu koko kesä saapuivat tänään ; ) ( 100 puuta ja muutama tuhat perennaa ja pensasta). Hauskaa lumihankeen istuttaa jos ei maa jäädy, kokemusta siitäkin muutaman vuoden takaa :)  No niin, palataanpa kurssiin. En kokenut sitä mitenkään hauskaksi tapahtumaksi. Olihan kyse luonnon kuvaamisesta ja  viereinen kuva ei kuulunut kuvaustehtäviin =) Ajeltuamme harhaan satuttiin paikalle jossa kyseinen ruho oli riippumassa. Aika karmea näky, kuvattavahn ssitä oli läheltä ja kaukaa =) oli kurssi ohjelmaan kuuluva. Noinhan se kylmä päivä saatiin kulumaan viikonloppuna =)

 
 Viereinen kuva "kolmihaarasta" Kai tämäkin on jotain luontoon liittyvää ; ) Oikealla puunrungossa olevan sienen kuvaus, bonuksena tuli sitten syksyn lehti ;)

Vasemmalla kolmannen hirren pää, sen alla lukko ja sitten oikealla hevosmuurahaisen ruokailupaikka =) ja sen alla viides hirren pää.
 
  


Oikealla on sitten makkaran paistoa ilman makkaraa ;)

Tuli oli huomattavasti kauniimpi kuin ne makkarat jotka siinä päällä köllöttivät. Noin ja hupsis, se kuva olikin kadonnut bittihelvettiin :(

 Saku Sammakko oli jäädä kohmeissaan saapaani alle, onneksi huonolla ja hitaalla liikkumisellani pelastin sen elämän :) Sepä taisi olla minulle koko kuvasretken kohokohta, kun muutama innokas kuvaaja makasi maassa ja kuvasi. Toiset makrona ja toiset muuten vaan.
 
Alakuvassa innokkaita ja vähemmän innokaita kurssilaisia. Oikealla oleva kuva on otettu hämärässä saunassa ilman jalustaa ja salamaa. Kamera lepäsi lauteella ja otin siitä muutaman otoksen, tämä oli ainoa joka oli tarkka. Hyvä niin =)
Ja lopuksi vielä teille nähtäväksi neljännen hirren pää. Huomautettakoneen teille että hirret olivat kukin omalla nurkallaan =) ei kai sitä nyt samasta nurkasta luontokuvauskurssilla kuvia oteta :::::)))))))))))))))
 

 Oikealla joku ihana heinä auringon paisteessa.
Näin kun kuvia menee ja tulee näköjään =) on aika sanoa moikka moi ja heippa hei =)  
Jatkan taas joskus opiskelua tämän uuden blogin kanssa, koittelee niin hermoja nähä kaiken maailman uudistuksety ::::)))))