perjantai 28. elokuuta 2009

Juhlintaa ja muutakin

Moikka kaikille pitkästä aikaa. Viikkoja menee sellaista vauhtia ettei perässä pysy, kuten sanonta kuuluu. Töitä on paiskittu hulluna, on meinaan kiirettä pitänyt töissä :-) ei haittaa sillä työni jatkuvat ainakin syyskuun loppuun. Vielä ei ole tulleet tiedot onko maanrakennusnäyttöni tuottaneet tulosta, kaikki paperit ovat nimittäin hukassa, joko postin toimesta tai sitten näyttölautakunnan toimesta :-) Noh, odotellaan rauhassa vielä ensiviikolle. Kuvia on taas otettu :-) Laitoin iloksenne muutaman!!!
Ollaan vietetty 50:siä niin että ruoto on kipeänä :-) Perjantaina 21.8 hoidettiin juhlapaikka kuntoon, lauantaille ei jäänyt kuin koristelu ja sekin oli nopsaan hoidettu. Perjantaina saunoessa käväistiin myös järvessä, Syväjärven vesi oli lämpimämpää kuin meillä Pienessä Vasaraisessa. Meillä on kuitenkin pienenpi järvi ja sitäpaitsi asumme etelämmässä :-) Liekö sittenPirkko ja Jussi lämmitä vettä taikakonstein.

Koristeltu lahjapöytä ja muutama juhlapöytä :-) Koristeena käytin juhlapöydissä Musteherukan oksia ja lahjapöytä koristeltiin "rinsessan" harsolla johon pujottelin Krysanteemin kukkia ja lehdellisiä varsia. Tuli oikein soma :-)
Juhlavieraat tykkäsivät kun sai suoraan "tertusta" popsia jälkkäriä, näin he asian ilmaisivat. Sitten on vesimittari???? en tiedä. Joku pitkäjalkainen kuitenkin, liikkuu lujaa vetten päällä. Soutelureissulta Syväjärvellä Kannonkoskelta.
Juhlat siis sujuivat hyvin, viiimeiset vieraat poistuivat vasta seuraavana päivänä ja osa ennätti takaisin seuraavana päivänä ennen viimeisten poistumista. Tässä kuvassa on hevonen :-) joka esitteli minulle turpavärkkiään ahkerasti :-) heppa asustelee Kuokkalan kartanon mailla. Otin muutaman otoksen kun olimme laittamassa Äijälänsalmen rantoja kuntoon istutusten osalta.Sitten siirrytäänkin Kannonkoskelle, kuva otettu Pirkko-päivänsankarin kanssa souturetkellä ollessa. Oli vaan niin mainio keli ja pilvi että kuvattava oli.Ollaan oltu niin paljon liesussa tänä kesänä että tuntuu kuin aina ois pois kotoa. Onneksi tulee talvi ja saa rauhassa mökkiintyä :-) Huonenna lauantaina ajattelin mennä grfiikkaan pitkästä aikaa. Ajattelin tehdä sisaren tyttärelle rippilahjaksi grafiikantyön lahjaksi joka samalla toimisi onnittelukorttina.
Työväen(kansalais)opistoihin ilmoittautuminen oli tiistaina ja pääsin neljälle kurssille :-) Grafiikka alkaa 8.9, öljyvärimaalaus 9.9, lyijylasi 12.9 ja Hauskaa huovasta kurssi ( virallinen) lokakuussa. Olisin halunnut myös joogaan palokkaan, ei mahtunut enää kun pääsin ilmoittautumaan :-( joten se jää tänä vuonna väliin. Täytyy yrittää toimia kotona.
Tämä suttuinen otos on keskiviikolta 26.8 töistä tullessani kuikka uiskenteli laiturin läheisyydessä ja toinen kauempana järven "selällä" tietysti oli kamera haettava ja kuvattava. Häiritsin sen verran sen elämää että häipyi ulapalle :-) Kohtasivatkin sitten kauempana ja jatkoivat sukeltelua kahdenkesken.
Alla kaksi rumpalia, Mikko ja Elias, Mikon poika, iskä virittelee uusia rumpujaan Pirkon juhlan kunniaksi (50 v.) ja Elias hoitelee soittopuolta siinä ohessa. Trampoliini ja rummut olivat tasapuolisesti käytössä. Elias osaa jo temput 360, haarahyppy ja mikä lienee se kolmas olikaan, siinä pompitaan, mennään selällen ja siitä polvilleen. Luulen ainakin että silläkin tempulla on nimi :-) Kovasti siellä pomppi ja hyppi ja välillä piti iskän kanssa nujuta. Se oli kyllä hauskaa katsottavaa.
Lauantain juhlissa oli tarjolla elävää musiikkia, sillä Mikon bändi esiintyi lahjana Äidilleen :-) Vieraat viihtyivät oikein hyvin, paikalle saapui satakunta vierasta porrastetussa järjestyksessä. Ruokailu sujuikin mainiosti johtuen edellisestä, ei tarvinnut kenenkään jonottaa ruuan takia kauaa. Aina edellisen satsin siirryttyä kahvitarjoilu terassille seuraavaat saapuivat syömään. Kaiken virallisen osuuden jälkeen aukenikin baarin ovet ja vapaamuotoinen oleilu alkoi ja jatkui joillain MM-kisojen merkeissä toisten riekkuessa muuten vaan. Onneksi seuraaviin juhliin oon vielä toista viikkoa :-) ei sitä näin vanhana enää jaksa juhlia jokaviikon loppu.
Tulipa sekava sepustus kun kuvat on ( väärässä) järjestyksessä :-)
Nyt täytyy lopetella sillä Barsan peli tulee paraikaa ja menen katsomaan sitä, joten moikka moi ja heippa hei. Jatkuu joskus.....