maanantai 3. elokuuta 2009

Tykit, pelargoniat, perhoset ja kesä :-)

Päivitystä päiviin.

Taidenäyttely Multialla, viimeviikon kohokohta ;-) Markku Arvosen taidetta, tykit on kaikki valmistettu käsityönä. Kaikki Markun itsensä valmistamia, ne olivat hienoja, sitä ei voi käsittää ennen kuin näkee ne omin silmin. Oli siellä toki muitakin näytteilleasettajia, minua kiinnostivat erityisesti nämä tykit. Olinhan nähnyt niitä osissa Arvosten pihalla :-) Olikin oikein mielenkiintoista nähdä ne koottuna. Hienoja kaikki tyyni.
Saksalainen mörssäri v. 1600


Englantilainen kanuuna 1800-luvun alkupuolelta. Saksalainen mörssäri v. 1640
Ruotsalainen kolmen tuuman rykmentin tykki v. 1789Saksalainen kenttäkanuuna v. 1700
Englantilainen laivatykki v. 1800

Laittelin ihasteltavaksenne myös muutaman "pelakuun". Ovat eri merkkisiä :-) ei kannata tiedustella mitä merkkiä. En tiedä, mutta kivoja katsella. Kuvat saattavat vääristäää hiukan värejä, suurinpiirtein kuitenkin oikeat.
Sitten löytyy oranssilla kukalla ja muutama pelakuu, ylemmässä hauskat kirjavat lehdet. ja sitten taas asioita :-) Kuten aiemmin mainitsin uusi Harry katsottu ja hyväksi todettu. Lisäksi on teattereita koluttu, E4 Olavi Virta Sappeella nähty. Oli erittäin hyvä :-) kyllä miehet laulaa osaa. Ollaan menossa vielä Kievarin näytös katsomaan lauantai-iltana, sitten on kaikki E4 nähty. Ensiviikon loppuna vielä jyväskylä rock ainakin perjantaina, paikalla PMMP ja Apis. Ne täytyy käydä katsomassa myös :-)

Viimeviikko meni töissä hiukan happamasti :-( no menipä kuitenkin. Uusi Harry Potter hiukan loivensi viikon äreyttä :-) Onneksi tämä viikko sujuu jo leikiten :-)
Perjantaina Sallin muutto Jyväskylään takaisin tietenkin oli tosi iloinen asia. Muutto saatiin hoidettua oikein mallikkaasti, Korson päässä Henna ja Rafael odottelivat Sallin kanssa minua ja autoa. Henkka ja Sini sapuivat hiukan myöhässä muuttoon nähden :-) olimme ennättäneet kantaa melkeinpä kaikki kamat autoon.
Alunperin tarkoitukseni oli ottaa peräkärry matkaan, sain niin ison auton lainaan Ford-keskukselta että kärry oli tarpeeton, onneksi sillä matka olisi taittunut 80/h. Sain lasetella rajoitusten mukaan, siten olimme JKL:ssä jo 23.20. Odottamassa purkuporukka Tuija & Jori, sekä kaupunki täynnä känniläisiä ( rallit ). Saimme kamat tosi nopsaan purettua Kauppakadulle ja siitä suuret kiitokset heille :-) sitten Tuijan kanssa Köhniönkadulle ja kahvit leipineen ja nukkumaan. Aamulla Salli tuli purkamaan pakusta loput kamat ja palautin auton Fordille ennen grafiikkaan menoa. Meillä oli treffit Iinan ja Aleksin kanssa 12.30 ja sopimus piti :-)
Tässä lauantain aherrusta syväpainotekniikalla.
ja lisää pelakuita :-)

ja lisää..
ja lisää..
tässä on Kuokkalan kartanon polle joka riemuitsi kesästä :-)

ilmeet ovat sitä luokkaa että kivaa on :-)

Mahtava sadekuuro yllätti, sain muutaman kuvan otettua.
Sitten pari kuvaa perhosesta ja mehiläisistä.Tässä on tulossa mehiläinen muiden joukkoon ;-)
Perhonen ja 3 kaveria.

Sitten vielä lenni lokinpoika kangaslammen toimintapuistosta.

Nyt on taas lennettävä ja ennettävä. On nukkuma-aika kohta käsillä joten täydennän tänne tekstiä pian. Kuvat oli vain saatava näytille, on niin hienoja taas koettu ja nähty.

Moikka moi ja hei.....