perjantai 9. tammikuuta 2009

Täysikuu.....

Maino keli kuun ihailuun, ajattelin josko sitä kuvaisin. En sitten kuvannut syystä että, mieleeni juolahti katsoa mitä kuvia kameralla oli viimeksi otettu. Kamera esiin ja katsomaan :=) kyllä hiukan hymyilytti kun katsoin kuvat siirrettyäni ne koneelle. Vuonna 2007 Joulukuussa otettuja kuvia meidän ovikranssi kerhosta ja muutama kuva Meristä kun se teki kummitädilleen 50-vuotis lahjaa. Oheen laitan pari kuvaa lautasaihoista jota Meri on juuri lasittamassa.

Tätä se on kun on pokkari- ja järjestelmädigikamera. Ei viitsi nähdä vaivaa kaivaa sitä järkkäriä esiin, pitäisi ensin opetella sen käyttö kunnolla ja sitten sitä trulisi käytettyä. Taidan tehdä myöhästyneen uudenvuodenlupauksen ja opetella tosissaan sen käytön :=) siis kameran. No joka tapauksessa nyt ne kuvat on koneella vaikka vuosi ja ylikin siinä meni että ne tänne sain.
No niin menenpä hetimiten lukemaan käyttöohje kirjaa ja opiskelemaan sitä. Kerron sitten tuloksista myöhemmässä vaiheessa.


Kauniita kuita ja unia kaikille.torstai 8. tammikuuta 2009

Terveisiä taivaasta :=)

Kävin vähän kävelyllä, on niin ihana keli. Nyt pitää mennä pajalle ahkeroimaan oli vaan pakko laittaa tietoa säästä. Aurinko paistaa ja on ihanaa :=)

keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Ihanaa

Kun on talvisää, meillä pakkasta aamulla 21.8 joten nyt on talven tuntua ilmassa. Ajattelin viettää tämänkin päivän työhuoneella. Pitäisi aloittaa lyijylasikurssia varten lasinpalojen leikkaus ettei tarvitse uurastaa niiden kimpussa koko kurssia. Pääsee suoraan kokoamaan kun on ohjaaja neuvomassa. Toinen vaihtoehto, mennä tekemään jäähän reikä ettää saa pumpun ujutettua avantoon. Silloin ei taas tarvitse joka kerta aukaista avantoa kun sinne haluaa. No katsotaan, taidan kuitenkin mennä ensin työtilaan, kuulostaa houkuttelevammalta minusta ;=)
Moikat vähäksi aikaa.

tiistai 6. tammikuuta 2009

Taidetta

6.1.09 Tänään keli on ollut mainio, lunta tullut joitakin senttejä ja työhuoneella kuluu aika. Anna K ja anoppinsa Tuija K olivat seuranani. Molemmat ahersivat lyijylasitöidensä parissa ja minä yritin tehdä Kolmisarvea ( triceratops) koska alkuperäinen muuti Mäkelöille :=) Iltapäivästä meni käymään Pulkkisella, sielläpä olikin kaikki kotona. Lapset tietty esittelivät joululahjansa ja olivat muutenkin iloisella päällä.
Sauna seurana oli minulla Tarja + lapset. Ari, Jake ja Taru katsoivat peliä sillä aikaa. Kävin hangessa koska kukaan ei ollut avannut avantoa, sen kyllä päätin että reikä on saatava jäähän sillä lumi on KYLMÄÄ. No
kyllähän Katsu tuli kuitenkin katsomaan hangessa käyntiäni joten se hiukan lämmitti. Nyt on talo tyhjentynyt ja vieraat poistuneet. Olli meni auraamaan pihaa ja tietä joten on rauhaisa aikaa kirjoitella.
4.-5. 09
No niin, siis helsingissä olin ystäväni Helin luona. Kiitos Heli että saimme nauttia vieraanvaraisuudestasi :=) Kävimme taiteilemassa taidenäyttelyssä.
Menomatkalla jätimme Tuijan kanssa Sallin ja saimme vaivanpalkaksi TV:n jonka toimme Riinalle tänne Jyväskylään.
Taiteilija Samuli Heimosen näyttely Helsingin Meilahden taidemuseossa. Mielettömän hieno taiteilija, aivan upeita töitä. Värimaailma minulle sopiva ja aiheet luonnosta. Upeaa kerta kaikkiaan. Laitan siis teille kaikille linkin hänen sivuilleen , ei kone ikinä anna sitä mitä saa kun katsoo tauluja " livenä" mutta esimakua enivei. http://www.samuliheimonen.com/web/index.php?id=1

Jos joskus on Heimosen näyttely jossain ja teillä on mahdollisuus mennä katsomaan, suosittelen teille lämpimästi, menkää.