maanantai 9. huhtikuuta 2012

Tammikuusta Huhtikuulle

Talvi on mennyt niin sanotusti reisille. Olkapääni leikattiin tammikuun alussa, solisluuta lyhennettiin ja kiertäjäkalvos oli revennyt 2 kohtaa. Siitä seurasi pari kuukautta kipua ja jäykkyyttä. Tuntui että mitään ei saa aikaiseksi.
Tammi- helmikuun vaihteessa olin hoidattamassa itseäni Malisen lapsukaisilla. Jaani ja Satu oli Thaimaan reissulla. Meillä oli oikein rattoisa hoitokeikka. Selvittiin hyvin, ei mitään ongelmia.
Saksassa kävin helmi-maaliskuun vaihteessa Bandilloilla kyläilemässä. Siellä oli kevät jo pitkällä maaliskuulla. Ei ihan ennättäneet tulppaanit kukkaan, krookukset jo kukki täyttä päätä.
 Näkymää Taunusvuorilta Schmittenin kyään, täältä lähes joka päivä käveltiin koirien ja rattaiden kanssa ruokakauppaan =)
 Bad Homburgin keskustasta talo jonka seimässä oli jos mitäkin pönttöjä =)  Mietittiin mille linnuille vai lepakoille ne oli tarkoitettu =)
Petolintuja oli paljon vuorilla, aamutupsulla käydessä niitä saattoi ihailla. Se reissu meni oikein mallikaasti.
Suviannan kanssa harrastettiin puu- ja linopainoa. Ikäänkuin kurssina jossa minä toimin opettajana. Meillä tahtoi mennä siihen yökaudet, ei malttanut millään olla tekemättä taidetta.
Maaliskuulla olin Samuli Heimosen kurssilla Saarijärvellä. Tässä kurssilta pari teosta.
 Laiva oli opettajan sanomalehdestä valitsema sivu, itse piti päättää minkä kuvan ja miten se maalataan. Sai valita joko kokokuvan tai osan, päätin maalata osan kuvasta =)
 Tämä vesiaihe taas oli valokuvasta Loviisanrannasta, aikaa puoli tuntia ja teos piti olla valmis =) Elämäni ensimmäinen palettiveitsi teos, ihana tapa maalata. Aion käyttää tätä tyyliä useamminkin nyt lun olen sen taidon opetellut =)
Maaliskuun lopulla olin Turengissa, Malisen taideleirillä ;)

 Airan kanssa harjoitettiin lisää palettiveitsellä taiteen tekemistä. Oli tosi antoisat päivät. Reissu oli mukava senkin puolesta että tapasin serkkupoikia vaimoineen pitkästä aikaa =)
Tämän ihmeellisempää ei olekkaan tapahtunut sitten viimepäivityksestä. Työt alkaa minulla toukokuun alussa joten saattaa olla nihkeää tämä bloggailu. Täytyy ottaa itseä niskasta kiinni ja yrittää päivitellä edes kerran kuussa :)
 Siispä, moikka moi ja heippa hei.