torstai 19. marraskuuta 2009

Sateista säätä 19-20.11.2009

Aikaa on vierähtänyt, onpa ollut muutakin ajateltavaa kuin koneen ääressä istuminen.
Kummitusjuhlat on juhlittu ja pelottelut peloteltu =)
Tässä on kakku sankarille Kaisa H joka täytti 13.11 40, siis saavuttanut naisen iän =)
Toinen sankari oli Tarja H jolla 40-set 11.12 siis vielä edessäpäin juhlat =)
Aloitetaanpa vaikka 1.11 sunnuntai aamusta. Olimme viettäneet kummitusjuhlia, poikkeuksellisesti kaupungissa. Joukkueita kaksi ja baareja 3. Tarkoituksena oli tehdä erinäisiä tehtäviä kaupungissa =) siis aamu sujuikin rattoisasti siskonpeteillä loikoillen ja aamuohjelmia ( tila, asuntomarkkinat ym. ym) katsoessa. Puolenpäivän aikaan olivat juhlijat poistuneet ja talo oli aution tuntuinen. Juhlien jälkeen on usein surullinen tunnelma kun talo hiljenee. Kummitusjuhlista muutama sana :)
Lähtö kaupunkiin oli sen verran sekavaa että osalla väestä ei ollut lainkaan rekvisiittaa matkassa. Vaan siellä sitä liikuttiin siinä missä naamioituneetkin. Uutena jäsenennä tiimissämme oli Taru Mäkelä, joka joukkoon mainiosti sopeutuikin =) Pirjo L ei ollut matkassa lainkaan koska poti flunssaa kotona ja Suvikin oli hiukan huonossa jamassa lääkekuurin vuoksi =(
Laitoin hämäräperäisen kuvan Amarillosta, toivon että kaikki kuvassa olijat hyväksyvät valintani. Luvan kyllä kaikilta kysyin julkaisuun tänne blogiin =)
Yön sydämmessä saavuimme takaisin Ilomäkeen. Kiitos Anna ja Heikki kyydityksistä =) Osa porukasta jatkoi juhlia ja osa hyytyi kesken. Pata ja sauna olivat lämpöisinä kun saavuttiin tänne. Kiitos Heikin, joka homman hoiti. Seuraava juhla onkin sitten Ellu Willin maisemissa =)
Talvikin yritti saapua tänne keskisuomeen, ei onnistunut.
Seuraava viikko meni matkustaessa.
Pyörähdettiin Ollin kanssa Kannonkoskella mökkeilemässä Pirkon ja Jussin luona. Siellä on aina niin mukava piipahtaa, rennosti radio-aalloilla ja sitä rataa =) unohtamatta saunomista.
Muuten aika on juossut eteenpäin, grafiikka, öljyväri ja lasityöt ovat vieneet aikaa =) Kunhan saan valmiita grafiikanlehtiä tuotua kotiin niin laitan niitä nähtäville. Olen tyytyväinen aikaansaannoksiini siellä. Kokeilin uutta tekniikkaa, collagrafiaa. Oikein hauskaa tehdä leikkaa-liimaa systeemillä.
12.11 auton keula kohti Espoota ja PiNKkiä sekä Picassoa =) Matka taittui rattoisasti Merja L-S, Anu- sisko ja Salli-tyttönen kyydissä. Ajoimme suoraan Heli-serkun luo, siellä olivatkin Hanna ja Heli meitä odottelemassa. Olipa meillä mainio reissu muutenkin. Huippulaadukas kuva PiNKin keikalta karvalakkinmallin kännylläni. Pakko oli ottaa =) =) vaalein kummitus keskellä PiNK
Illalla lähdimme Anu, Salli ja Merja kohti Hartwal-areenaa. Heli joutui valitettavasti jättäytymään pois koska oli koko viikon potenut sika- tai muuta flunssaa. Lahjoitti sitten ystävällisesti lippunsa Hennalle. Henna on Sallin kämppis Korson ajoilta. Keikka oli aivan mahtava. Sovimmekin että jos uudelleen suomeen saapuu menemme katsomaan =) Seuraavana aamuna Merja ja Anu läksivät kohti Jyväskylää. Sallia tultiin hakemaa iltapäivällä. Tuija ja Suvi saapuivat puoli viiden jälkeen. Oltiin Helin kanssa kokkailtu gourmet-ateria =) Ilta sujuikin rattoisasti pelatessa ja "juoruillessa".
Lauantai-aamuna lähtö Ateneumiin ja Picasson näyttelyyn. Alli ( Mari H ) liittyi seuraamme. Pää on vieläkin pöyrällä :O Teokset olivat vaikuttavia, osa miellytti ( laimea ilmaisu) ja osa inhotti. Jotkut tauluista joutui katsomaan tosi tarkkaan, lue sentin päästä =) Picasson grafiikka ja taito millä ne oli tehty oli uskomattoman hienoa. Mykistävää sanoisin. Osan tauluista taas olisi voinut vaikka "töhertää" pienet lapset ;) Näyttely piti sisällään maalauksia, grafiikkaa ja veistoksia sekä pronssista että puusta. VAIKUTTAVA joka tapauksessa. Puhutti ja puhuttaa edelleen meitä :) Ostin elämänkerran taiteilijasta jonka on kirjoittanut Arianna Stassinopoulos Huffington. Paras Picassosta kertova teos tähän mennessä mitä itse olen lukenut.
Lauantai-ilta menikin serkkujen Hanna, Heli ja Tiina sekä Tuija- ja Suvi-siskon kanssa pelaten. Oli tosi mukava reissu kaiken kaikkiaan. Kiitos Helille vieraanvaraisuudesta, tulemme/tulen taatusti uudelleen =) taidenautintoihin etelään.
No niin ja muihin aiheisiin =) Jussi R ja Pyry K olivat hauskaa huovasta VI kurssilla. Pojat huovuttivat vaimoilleen ja itseleen olutpullocoolerit. Jussin oranssit ja Pyryn vihreät =)
Hyviä oppilaita, tekivät juuri ohjeiden mukaan =) ja siksipä päätimmekin pitää uuden kurssin ennen joulua =)
Nyt täytynee lopetella, huomenna emalointikurssi. Pitää olla pirteänä. Laittelen taas jossain vaiheessa kuvia lisää. Yritän tietysti myös tekstin tynkää saada aikaiseksi.
Siispä moikka moi ja heippa hei =)