perjantai 12. kesäkuuta 2009

Löytyi näin vanhoja juttuja, julkaisu ongelmia ollut ??

Taas rankka työviikko takana :-) ja näytöt tehty. Nyt odotellaan mikä on lopputulos.
10.6-11.6.2009
Arvioitsia työpaikalta on vakaasti sitä mieltä että kaikki osa-alueet ovat menneet läpi. Sen päättää viisaudessaan näyttömestari Tourunen.
Kaikki on näet hänen päätettävissään, no eletään toivossa :-) Vieressä ja alla muutama kuva raudoittamisesta ( Ksrr saa kohta uuden raudoittajan) yksi näyttö nimittäin oli raudoitus ja valu. Valoimme paviljonkirakennukselle 5 kpl anturoita. P Järvinen ( huomaa kädet jotka tutkivat työni tulosta) joka oli minua valvomassa sanoi että työ oli hyvin tehty :-) Mottoni onkin että sen mitä teet, tee se kunnolla.

11.6.2009 Apis, Merja, Hessu, Salli, Pikku-Taru ja minä sekä muutama muu oltiin satamassa. Oli siellä muitakin soittajia, eivät vain kiinnostaneet minua.
12.6 Aamupäivällä hain Iinan, veljentyttöni reissulle. Aloitimme jäätelöllä kirkkopuistossa, siitä museolle grafiikkaan. Iinan ensikosketus lajiin oli tänään :-) hän lähtee myös huomenna mukaan, kun otan pikkuveli Aleksin matkaan.
Tässä on päivän ensimmäinen työ

Lueskellessani Gallen-Kallelan elämänkertaa oli kirjassa tuon tyyppinen öljyvärimaalaus joka viehätti minua. Tulos on nyt grafiikkana ;-)

Lisäksi harjoittelin carborunduntekniikkaa, alla ensimmäinen vedos ja sille pari.
Huomenna keskitytään tekemään taidetta lisää. Se jos mikä lepuuttaa minun hermoja, toivottavasti ei sada. Oli nimittäin tarkoitus että kävisimme myös huomenna jäätelöllä ennen museolle menoa. Kello käy jo niin paljon että lähden iltapuuhat hoitamaan ja sitten unten maille. Hei hei ja moi moi.
ps. päivitän taas tietoja elämäni melskeestä :-)tiistai 9. kesäkuuta 2009

Töitä ja näyttöä töissä :-)

Tiistaista päivää eletään ja viikonloppu juhlineen on ohi. Juhlat olivat erittäin hauskat. Meillä oli kyllä oiken hauskaa, oikea bändi ja kaikki :-) Paikalla oli hyvin kolmattakymmentä vierasta ja tarjoilu oli Arin ja Tarjan tapaan jälleen kerran runsas. Eipä tarvinnut kenenkään poistua paikalta nälkäisenä eikä autollakaan jollei itse halunnut :-)
Viikko alkoikin ahertain näyttöjen parissa :-) Sadevesikaivoja laitettu ja tehty näyttämön pohjaa Mäkimatin perhepuistossa. Laitan teille kuvia työn edistymisestä, tässä on kaksi kappaletta kaivoja laitettu ja viemäriputki puuttuu välistä.

Ennen seuraavaa vaihetta oli tietysti tarkastettava korot ja laskut oikein. Työ sujuu mallikkaasti kun on parina Topi, kyllä meillä hiki lensikin kun putkea väliin asennettiin :-) :-) Putken sahaus oikeaan mittaan, sitten kaivojen väliin.
Ja sitten vain ankaraa punnerrusta että saatiin liitettyä toisiinsa :-) Se vasta olikin homma.

Vasemmalla sitten asennetaan teleskooppia varten tiiviste putken suulle. Kuten kuvasta huomaatte sen verran on jo täytetty pohjia että meikäläinenkin ylttää putken suulle :-)
Sitten tietysti loppun vähän kevennystä, tällä kertaa ei lintu vaan jotain ihan muuta :-)
Tässä kuvaa "meidän" suolta jossa eilen Tuijan kanssa retkeilimme. Niittyvilla on kukassa ja suolla oli muutenkin kaunista ja tuoksuisaa. Lähdimme tarkastamaan että onko naapurimme mökillä asiattomia. Ei ennätetty paikalle mutta isolla kuorma-autolla siellä joku kävi. Ehkä sitten oikealla asialla kun keskellä kirkasta päivää asioivat :-) Tuija sai muutamia lintukuvia :-) liekö enää yllättää meistä ketään.
Pitää välillä käydä jeesaamassa Ollia, kokoaa terassille uusia kalusteita ja sitä kuuluisaa katosta josta joskus aiemmin kirjoitinkin :-) Nyt se on siis saapunut. Kokoaminen etenee ja niin saunan lämpötilakin joten nyt on vain poistuttava saunaan ja järveen joten moikka moi.
ps. kerron myöhemmin kuulumiset näyttöjen etenemisestä/ onnistumisesta.