lauantai 6. kesäkuuta 2009

60-70-luku ja juhlaa

Lauantaita, sateista sellaista. Aurinko on kurkistanut pilvien välistä muutaman kerran :)
Viikot menevät sitä vauhtia että en perässä pysy.
Laitan muutaman kuvan näyttökohteesta, se on nyt valmis ja läpi meni. Tässä vaiheessa on suodatinkangas laitettu ja murskepeti pohjalla että pysyy kankaat paikallaan.
Seuraava vaihe on istutusalueiden lopullinen sijoittelu ja kasvien istutus. Samat pajut jotka jo kerran oltiin istutettu ja nostettu maasta istutettiin takaisin.
Tässä vaiheessa on jo kasvitkin paikoillaan ja alua valmis. Nurmikot teddään viimeisenä kun kaikki muut ovat poistuneet paikalta. Kaikki käytävät on tietisti vielä viimeisteltävä, sitten puisto on meidän osalta valmis. Ensi kesänä joudun palaamaan takaisin vaikkaa vannoin etten Kangaslammelle mene :-) täytyy kuitenkin käydä katsomassa onko kaikki ehjänä ja kasvit tallessa. Jyväskylän kaupungin asukkailla kun on kummallinen luulo että yhteiset puistot ja virkistysalueet tarkoittavat sitä, että voidaan ottaa kasvit maasta ja viedä omaan pihaan. Valitettavasti tämä on totta :-)TT sanoi että työ on hyvin suunniteltu, tehty ja toteutettu. Saan kuulemma näytöt läpi näillä näytöillä. :-) :-) Tarkoittaa että taas juhlitaan. ( TT on näytönvalvojani) Tähän vielä yksi kuva, lintunen tietty ja puiston omia kasvatteja
Sitten eteen päin :-) tänään Hokkasella juhlat. Vietämme Arin ja Tarjan 40-vuotis juhlia:-)Aiheena kisalook 60-70- luvin vaihde. Itse aion olla hiihtäjä ( miettikää) miten hienoja urheilijoita meillä oli silloin :-) Laitan aiheesta kuvia jos onnistuu otokset. Nyt täytyy postua kaupunkiin. Olen menossa kuvaamaan Hiusstudio Liven tyttöjä, mainoskuvia lehteen. Kerron myöhemmin miten uvat ja juhlat onnistuivat. Moikka moi ja hei.
maanantai 1. kesäkuuta 2009

1.6.2009

Kylläpä viimeviikko menikin hujauksessa :-)
Millan valmistujaisia valmisteltiin ja juhlittiin.
Juhlat sujuivat mallikkaasti ja hyvin. Säänjumala oli puolellamme :-) Töitä on tehty myös "hikitukassa" ja odotellaan viileämpää keliä. Viimeviikko oli melko tapahtumaköyhä. Lauantaina bongattiin kaksi kurkea omalla järvellä, joita sitten kuvaamaan kiireesti :-) Suvi toimi koneen käyttäjänä ja minä yritin saada kuvia. No jonkunlaisia otoksia tuli.


Tänään töissä löytyi Västäräkin pesä "multavuorien" välistä. Työkaveri oli mennyt siirtämään ne pois "jonkun" tieltä. Ei selvinnyt ikinä kenen tiellä ne se oli :-( toivottavasti lintu löytää pesänsä, ei ainakaan lopun päivänä näkynyt.
Aika rumia ovat tuossa vaiheessa.


Sitten vielä pari kuvaa näyttö aiheestani. Aliotin tänään vihdoinkin näyttöjen suorittamisen. Koulusta on kulunutkin vasta 2 vuotta :-) Onneksi vihdoin se onnistuu ja saan Maanrakentajan paperin käteeni :-) :-) juhlaa juhlan perään siispä. Loppukesästä kunnon kekkerit. Silloin voikin viettää elokuun juhlaa samalla :-)

Aiheena on puron maisemointi, itseasiassa se on jo viimekesänä "tehty" ( ei kuulu kunnia minulle) nyt kuitenkin saan kunnian olla korjaamassa sitä. Sopi tietty minulle, näyttöjen takia. Laitan teille kuvia edistymisestäni :-)

Ja tietysti loppuun vielä Kangaslam- men oma tiira. Se ilahduttaa meitä tepsuttelemalla petanque kentällä. Nyt se on sitten moikka moikka ja hei hei.