maanantai 13. heinäkuuta 2009

Huopaa ja neuloja

Laitan kuvia enimmäkseen, suurin osa meidän Hauskaa huovasta kurssilta. Kurssipaikana toimi meidän terassi :-
Kuvassa on eka kuivaneulahuovutustyö teen sitä sarkakankaalle, aika haastavaa kun kangas on sen verta paksua :-) Se on Saanan ja minun yhteistyönä valmistuva lahja Tuija K:lle. Elkää huolestuko, Tuija on sen nähnyt kun paikalla itsekkin oli :-) joten ei kait kovin suuri yllätys kun paketin avaa :-)

Muut kurssilaiset: Sirpa A, SUURENSUURET kiitokset Sirpalle korvaamattomaasta avusta :-) ja sitten Tarja H, Saana K, Siiri K ja Roosa Saanan kummityttö sekä Kiti. Paljon saatiin aikaan. Kuvassa Siiri 4 v huovuttaa serkkupoika Aarnille peiton, hieno tuli kuin mistä. Tässä viimeistellään neulatekniikalla :-) Sekä yhteistyönä äitinsä kanssa tämän hevosenpään. Heidän piti lähteä joten pää jäi hiukan keskeneräiseksi, ei haittaa sen voi tehdä myöhemminkin valmiiksi. Lisää etuja huovutuksen helppouteen :-) Harmittava takaisku on se että Saanan hevoselleen tekemien "säärilämmittimien" kuvia ei ole ainuttakaan, tiedä häntä jos vaikka löytävätkin Kivelän sohvan lämmitimiksi tiensä. Tuli tosi kauniin väriset. Roosa 11v huovutti hevosenpään Sirpan avustuksella, kyllä tuli näiltä pienemmiltä edustajilta niin hienoja töitä että mitähän saavatkaan aikaan muutaman vuoden kuluttua. Alla oleva työ on Roosan hevosen pää, suurena apuna toimi Sirpa, hieno vai mitä?
Työ ensin huovutettiin "normaalisti" raakaversiona, sitten oli vuorossa yksityiskohtien huovuttaminen neulatekniikalla. Olin aivan pöyristynyt kun se valmistui :-)
Vasemmalla oleva kuva Tuijan auringonkukista joita tuli 6kpl, päiväpeittoon kauniita :-) eikö vain?Tässä Kitin pallopeitto tuolin päälliseksi, Kitilläkin on tarkoitus neulahuovuttaa pallot "värikkäämmiksi". Kiti varmaan joutuu saikulle, meillä oli niin huonot olosuhteet huovutukseen, ei ollut tarpeeksi isoja pöytiä niin jouduttiin isoimmat työt tekemään lattialla :-( Tässä on taas Tarjan tekemä keinutuolin- ja koristetyynyn päällinen. Nämä ensikertalaiset kun aloittivat " pienillä" harjoitustöillä :-)Harmillista kuvienen laadun suhteen on se että minä en ainakaan innoissani muistanut tarkastaa minkä laatuista jälkeä tuli :-) värit voivat olla hiukan "tummemmat" kuin oikeasti. Mutta summasummaarum, meidän kurssi oli mielestäni oikein onnistunut. Ehkäpä ystäväni saapuvat toisenkin kerran huovutuskurssille :-)
Noin se saatiin pakettiin tuokin viikonloppu joten moikka moi ja heippa hei, hyvää ja raikasta kesän jatkoa :-) nauttikaa, minä aion ainakin nauttia.
Posted by Picasa