torstai 9. heinäkuuta 2009

Torstai

tuntuu olevan minun päivityspäiväni:-)
Setäni Keijo M ja vaimonsa Aira pistäytyivät meillä Joensuun reissullansa. Suunnittelimme Airan kanssa maalauskurssia talveen kunhan jään taas työttömäksi. Ideoita alkoi pursuamaan päästämme välittömästi. Ihanaa, enää muutama kuukausi ja sitten se alkaa viikon maalaussessio :-) Yritin houkutella äitiäni kokiksi meille, tyly vastaus kuului "inhoan ruuanlaittoa". No, ehkäpä sammme hänet houkuteltua jollain "porkkanalla" joukkoomme :-) aikaa on miettiä mstä narusta vetää.
Kuvi laitan taas teitä viihdyttääkseni. Viikko on mennyt hujauksessa. Pitäisi miettiä minkä kuvan huomenna teen grafiikassa, se onkin aiheuttanut päänvaivaa koko viikon. Tiedän kyllä mitä haluaisin tehdä ;-) mutta rajalliset taitoni myös ovat tiedossani. Odottelen saunan lämpiämistä, pääsee uimaan ja koivuntuoksuiseen saunaan:-)
Ruusuni on auennut ja ihanan vieno tuoksu kantautuu sieraimiin. Aamu alkoi lupaavasti, sääennuste "lupasi" ukkosta???? Missähän ne kaikki luvatut ukkoset ovat :-( eipä näkynyt meillä päin. Vettä sateli tuossa puolenpäivän jälkeen, siihen se sitten tyssäsi.
BTW Oltiin Ollin kanssa järvellä maanantaina, minä ajoin venettä ja Olli uitti onkeaan :-) tuli ruohoja mutaa mutta kalat pysyivät piilossa :-) Sain muutaman kuvan synkästä taivaasta ja tässä niistä yksi.
samalla reissulla näin lokin jonka vasen jalka oli jollain lailla vammautunut. Sen lentäessä yli näin kuinka se roikotti sitä aivan velttona. Yritin saada kuvaa siitä mutta putken teho EI riitä. Se on todettu niin monta kertaa että milloin opin sen myös uskomaan :-) Siri l. Simo l. Simppa ym. ym. oli meillä ja bongasimme tämän YH-sorsan poikineen, ne onnettomat olivat paniikissa kun pörräsin laiturilla ja otin kuvia. Sirin mennessä laiturille poijat tulivat laiturin viereen töllistelemään, tyhmiä otuksia. No sainpa sitten otokseni otettua :-) Uutisia huovutusrintamalta, Hauskaa huovasta kurssi 3 tai 4 järjestetään 10-12.7 meillä ja toimin ohjaajana :-) sinne on ilmoittautunut 6 ihmistä joista onneksi ystäväni Sirpa A on mestari lajissa. Saan siis paljon henkistä tukea häneltä :-) Laitan töistä kuvia sitten myöhemmässä ajankohdassa, sopii varmaan teille ;-)Nyt täytynee lopettaa, pitää aloittaa se grafiikantyön suunnitelu tai se jää tekemättä :-) Yritän myös ottaa yhteyttä saksan maalle ja sen jälkeen serkku-Heliin. Siispä moikka moi ja hei jhei taas hetkeksi. Ilomäki vaikenee.....