lauantai 6. joulukuuta 2008

Juhlaa, juhlaa

Kuvassa Bumpa alias Nuppu kk mäykky ja Siri vipukka6.12 Itsenäisyytemme päivä


Tänään ei sitten juhlittu, oli pelipäivä. Hikinen sellainen vaikka kyse olikin vain seurapelistä nimeltä Malarky. Paikalla oli kourallinen ystäviä, osa oli saanut mennä töihin ja "joku" poti krapulaa. No aika kului siivillä ja sai nauraa niin että linnanjuhlat katsottiinkin sitten vaakatasosta vatsalihasten " venymisen" takia.
Odottelin koko lähetuksen ajan josko Sofi Oksanen olisi edes vilahtanut, ei tainnut kutsu käydä hänelle Finlandiasta huolimatta. Olisin halunnut niin nähdä mitä neitokainen olisi päälleen laittanut, on niin räväkkä persoona.Loppuilta menikin löllötellessä ja karkkia syödessä !! Tietty tätä kirjoitellessa.

5.12


Pikkujoulu ja hyvin selvitty :=) Tarjolla hyvää ruokaa ja juomaa ( vettä), sekä paljon työtovereita. Juhlat sujuivat hyvin ja villapaitojen venyttelyä ei tapahtunut ennakkotiedoista poiketen :=) Paljon iloisia palkittuja työtovereita ja muuten vaan juhlatuulella olleita ihmisiä. On se vaan kumma miten työkaveritkin muuttuu ihmisiksi kun ei ole iänikuiset huomiovaatteet päällä. Kaikki olivat niin hienoiksi pukeutuneina kuten asiaan kuuluukin. Kuten sanottu, onnistuneet juhlat :=)

Hyvää juhlapäivän jatkoa kaikille teille.

torstai 4. joulukuuta 2008

hello, hello


Taas tämä keli on tällaista :=(

Ei kai se enää kauaa jaksa sataa. No positiivista on se että tulee oltua työhuoneella hommissa.

Olen ahkeroinut kaikkea jouluun liittyvää, saas nähdä mitä pukki tuo kellekkin :=)

Enää 20 päivää jouluun ja 1 päivä pikkujouluihin, seuraavat sitten ovatkin jo viikonpäästä, jee jee
Tässä teille malliksi kuva joka otettiin marraskuun 27 päivä. Oltiin istuttamassa narskun sipuleita Veturitallin pihassa. Maa oli ihan sula tuon lumimassa alla. Olipa meillä hauskaa luoda lunta ja istuttaa. Noooo se ilo on nyt ohi ja jatkuu toivonmukaan keväällä.
Ei muuta kuin hauskaa päivän jatkoa teille kaikille.
ps. ai niin unohdin mainita että isosiukku tulee lasihommiin seurakseni.
Moikka moi

tiistai 2. joulukuuta 2008

Sataa,sataa ropisee.....


Kauhean, karmiva joulukuun keli. Ei kyllä tee mieli ulkoilla. Olen ollut koko aamun työhuoneelle siivoamssa ja järjestämässä tavaroita uusiin paikkoihin. Onpa sitten tekemistä kun niitä yritän etsiä. Otin muutaman kuvan linnuista mutta kamerallani ei kovin hyviä tule joten se siitä. Ajattelin kuitenkin yhden otoksen nähtävillenne laittaa :=)

Nyt on aika kahvin keitolle, sitten taidan lähteä metsälenkille Sirin kanssa.

Onneksi on kaveri välillä kenen kanssa on pakko tehdä lenkki silloin tällöin.

Moikka taas

maanantai 1. joulukuuta 2008

Masentava maanantai

Tauti myllää ja olo on huono :=(
Luulen että olen saanut jostain pöpön. Pitäisi lähteä työhuoneelle vääntämään lasityö valmiiksi että pääsisi saven kimppuun. On vaan niin huono olo että tekisi mieli jäädä sängyn pohjalle pitkäkseen. Onneksi ei sentään okseta :=)
No niin ja iloisempiin asioihin, lapsi VOITTI lotossa. Kolmen naisen kimpassa :=) 11 €, eli 3,87 € mieheen!
Noin sitä saatiin jotain ilonaihetta tähänkin päivään.
Nyt on poistutava tai juutun tähän koneelle. Moikka kaikille.

sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Lintuja

Ilmoitus luontoinen asia.
Laudalla pyöri pari hömötiaista, töyhtötiaista, talitiaista ja sinitiaista ja ukkoseni oli nähnyt 1 oravan poikasen, epäili sen olevan tämän kesän poikueesta.
Lisään tarkkailua nyt kun työurakka on ohi :=)

Räntää

Tervehdys kaikille tasapuoleen.

Keksin loistavan idean ajan kuluksi, katos kulkuväylälle sisääntulon kohdalle :=)
Eipä tule lumi tupaan jos se onnistuu. Ongelmaksi koitui ukko, valokatetta on muutama neliö jäljellä ja olin suunnittelin sen käytön katokseen ettei menisi hukkaan. No siitäpä ukko riehaantui, miksi tehdä itse kun kaupasta saa valmiina. Yritin rimpuloida vastaan mutta nyt se jo surffaa netissä ja etsii valmiita :=( se siitä ylimääreisen tavaran hyötykäytöstä.
No kohta selviää teemmekö itse vai ostammeko valmiin, tekemiseen osallistun mutta uuteen en anna penniäkään sillä mielestäni vanhan katteen käyttö on järkevämpää ja hyödyllisempää. Eipä muuta kuin keksimään uutta käyttöä vanhalle katteelle :=)
Moikka ja kivaa talvea teille.