perjantai 25. tammikuuta 2013

Lastenhoitoa ja lekottelua 6-22.1.2013

Moi !
Nyt on kaikki hössötys ohi. Arkeen on palattu ;) Olen siirtynyt toistaiseksi tänne kaupunkiin. Olen Malisella, veljeni luona lastenhoito keikalla. Veli ja hänen vaimonsa ovat ansaitulla parin viikon lomalla.

Minulle arjen pyöritys 3 lapsen kanssa on haastavaa ;) Tuntuu että millään ei ehdi ja että kaikilla on kiire. On jääkiekko-, pesäpallo- ja cheerleaderstreenit. Minulle tuli herpes siitä stressistä että kuinka hoidetaan kukakin treeneihin. Harkat on Palokka, Vaajakoski keskusta. ja 16.30-21.00 haarukassa.

Salli oli lainannut Carcassonen kaveriltaan ja opettelimme pelin Iinan, Allun ja Joonan kanssa. Muutamana iltana pelattiin korttia, Mummo oli haettu myös matkaan. Silloin meitä olikin huimat 9 ihmistä ja osa katsoi töllöö josa pelasi =) Aika juoksi kuin siivillä, kaikki omat harrastukset jäi kokonaan paitsioon. Ei ennättänyt millään niitä hoitaa alta pois.
 
Siis ollen meillä oli oikein rattoisa pari vikkonen lasten kanssa, varmasti menen taas uudelleen jos vaan kutsu tulee. Nyt olen sitten kotona ja eka yönö nukuin huimat 10 h. vieras sänky on aina vieras ;)
Nyt siis moikat ja heipat ja kuunnellaan taas mitä kuuluu.