maanantai 11. huhtikuuta 2011

12.12- 28.12.2010 Julkaisupäivä 11.4.2011

Joulukuuta vietetty urakalla pakkasten paukkuessa =) Talvi on suosinut keliensä puolesta.
 Kaiken kaikkiaan on ollut mahtavia pakkasia, luonto on näyttäytynyt parhaimmillaan. Kuuran peittämä luonto salpaa hengen kauneudellaan. Lämpötilat ovat vaihdelleet -8 ja -29 asteen välillä meidän mailla ;) Ulkoilu on tietysti jäänyt minimiin kovimmilla pakkasilla, se ei kuitenkaan haittaa. Lintuja on ollut paljon ruokinnalla. Tähän mennessä on kulunut pähkinää ja auringon kukan siementä molempia vajaa 40 kg. Lisänä läskit ja talipallot sekä - tangot. Aikani kuluu kuin siivillä seuratessani niiden hyörinää =) Ohessa kuva saunan ikkunaan tehdystä tilaustyöstä. Melkoinen urakka oli, huh huh.

Joulun valmisteluja ei tullut juurikaan tehtyä. Pakollinen kinkku ja laatikot sekä suklaata tietty ; P Lapset ovat jo niin isoja ettei se fiilis enää tule niin voimakkaana =)
 
Oulu 21.12 kävimme miniäntekeleen kanssa hakemassa Henri. Hän oli siellä leikeltävänä, operaatio olkapää, taas. Nyt oli asialla kuulemma oikea expertti, no saa nähdä kuntoutuuko se enää koskaan. Sen verran on operoitu että epäilen =(  Sirosääri - Salman unet katkaistu ikävällä tavalla ;) reppana ei ymmärrä että siitä pitää salamoiden kera ottaa kuvia =)
 27 - 30.12 Ole saanut ilokseni veljeni lapset hoitamaan minua =) Vanhemmat ahertaa töissänsä ja me vain vietämme riemukasta talvea <3 Maanantaina hain väen tänne, tarkoituksenamme oli ulkoilu ja Wii. Molemmat toteutuivat =) Pojat ahertivat laiturille polun halki hankien, samalla tekivät itselleen siihen pulkkamäen. Iina poikien kanssa yhdessä sitten ehkeroivat linnunruokinta paikoille kunnon polun ja isot alueet että on minun sitten helppo täyttää automaatteja <3 Vielä päätteksi menimmä Iinan kanssa umpihankilenkille =) se on melkoisen rankkaa puuhaa kuulkaas immeiset ;) Wiitä oli tietty pakko pelata koska Pukki oli sen Maliselle tuonut, urheilu on hauskaa kaikissa muodoissa. Vaikka sitä sitten harrastaisi television välityksellä. hiki siinä tuli joka "jätkälle" Illalla saunottiinkin sitten pitkän kaavan mukaan lasten kanssa. Iina ja Joona harrasti pitkänmatkan juoksua jäähyllä x 3 100 m  kerrallaan. Aleksilla oli ihan omat kuviot, umpihankihyppelyä ja laiturillalla juoksua =) Mahtavia saunaseuralaisia =) löylyä heitettiin kuten asiaan kuuluu. Ei liikaa eikä liian vähän =)
Julkaistaanpa tämä vanhakin blogi, jostain syystä ei  ole julkaistunut