perjantai 3. heinäkuuta 2009

Perjantai ja vapaa :-)

Hello! Pitkästä aikaa taas päivitettyä tietoa :-)
Kesää on nyt piisannut, helle meitä hellinyt ja kerran ukkonen jyrähtänyt. Kylläpä olikin runollista :-)Laitan tänne muutaman kuvan menneeltä viikolta. Huh huh huh ;-)Auringon paiste oli ihanaa kun sai olla terassilla varjossa. Kuva kyllä laiturilta otettu :-)

Kyllä lämpö on kivaa jos ei ole töissä. Alla Laajavuoren kisakeskuksen pihasta otettu kuva, oltiin tarkkailemassa pallojen nousua ( joka ei tapahtunutkaan). Kotiin poistumme paikallista aikaa 23.40 ja mitään ei meille näkynyt. Tämä siis tapahtui kesäkuun puolella.


Ollaan vietetty aikaa....Serkkulikka Heli piipahti muutaman päivän täällä, oli lomareissulla mukanaan Milo joka nautti täysin rinnoin järvestä :-) . Meri oli meitä viihdyttämässä pari päivää, ui ja ilakoi paarmojen seassa. Keskiviikkona käytiin kaupungilla, minulle tuli kutsu veripalvelusta. Taas huutava pula verestä, joten sinne oli tietysti mentävä. Vilkaistiin samalla Millan liikettä. Pois lähtiessä haimme auton Sallilta ja moikattiin Anua. Ollaan vierailtu Rami-papan ja Raijan sekä Seija-mummon tykönä. Kuvattu on taas vaikka sun mitä, vettä, aurinkoa kukkia, kärpäsiä, lintuja, koiria ja ehkä vähän ihmisiä :-) Heli ja Milo lymyilee kukka"puskan" takana
Sorsan pojat jotka emo toi pullan toivossa norkoilemaan laiturin viereen. Emme kuitenkaan syötä niitä, paskovat muuten jokapaikan. Tulevat sisälle asti kun ovat niin kesyjä. Emolla oli täysi työ pitää katraansa kasassa ja meteli sen mukainen, Miloa ei kiinnostanut kovinkaan paljon linnut.
Kun pullaa ei herunut niin emo vei pojat kaislikkoon, kaislikossa suhisee :-) voitte etsiä kaikki pojat ja kertoa minulle monta löytyi :-)
Tässä Heli harjoittelee Milon kanssa valotuksen säätämistä :-) Milo on vain rekvisiittaa. Sitten siirryimmekin Päivänliljojen ääreen ja Milo oli lopen kyllästynyt :-) Kyllä sen oli rankkaa olla mallina, katso sinne, katso tänne, missä Pia jne.
Ollaan täällä rannoilla oleskeltu, saunottu ja uitu :-) Suvi, Anu, Tuija ja Jaani pyörähtivät kuka minäkin päivänä ja millä perhekokoonpanolla kukin. Aika juoksi siivillä ja nyt pitäisi aloittaa suunnittelemaan mitä tekisi huomenna grafiikassa. Olli on lähdössä Ahvenistolle??? muistaakseni se oli paikan nimi. Nyt pitää aloittaa jonkin asteinen siivous jotta voi viikonlopun ottaa vastaan ;-) saunaoluet kylmään ja saunaan tulet kohta. Ihanaa, ihanaa ja vielä kerran ihanaa. Vielä yksi kuva

Hei hei ja moi moi, olkaa iloisia kelistä kuin kelistä, tämä on suomen kesää parhaimmillaan.

sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Kuuman päivän pallot

Kuumailmapalloilun huumaa.


On taas ollut niin helteistä että hermot meinaa mennä. Olimme torstaina Ollin kanssa katsomassa Kalmarin pellolla kun 15 kuumailmapalloa lähti kohti Tikkakoskea. Siellä oli paljon väkeä katsomassa liikkeellelähtöä. Eilen perjantaina käytiin ulkona syömässä Hokkasen rouvan kanssa. Sitten teimme tutustumiskierroksen Londonissa. Musiikki oli oikein sopivaa meille :-)

Oikealla kuva kuumailmapallo kokoontumisesta, kyseessähän ei ole pallo vaan moottoripyörä :-)Palloja nousi pystyyn aika tiuhaan tahtiin sitä mukaa kun alkoivat täyttyä. Olympuksella Olympuksesta kuva :-) ja tietysti siinä ohessa 10 muuta palloa.

Alapuolen kuva on pallo sisältä päin kuvattuna. Olin jonkin aikaa palloa kuvaillut kunnes tajusin että mainoksessa luki Kukko eikä Kurko ;-) Pallon omistajaa huvitti kun oli siinä vieressä todetessani että eihän se Kurko olekaan.


Sitten onkin sama pallo jo ilmassa, oli mahtavaa kun kaikki pallot nousivat peräperään yläilmoihin. Kyllä taas kerran kaipasin kunnon putkea, olisi ehkä kuvatkin olleet parempilaatuisia. No, kohta kun olen lottovoittaja niin sitten ostetaan monta putkea eri tarkoituksiin;-) Alla sama pallo hiukan eri kubakulmasta.
Eikö olekin hienon näköistä kun tuli näkyy kankaan läpi. Tässä pallossa se näkyi erinomaisen hyvin, osa palloista oli niin tummia ettei liekin valo riittänyt valaisemaan niitä koska valoa oli muutenkin vielä paljon.Tässä kuvassa on kamerani mainospallo :-) ja sama Kukko, värit ovat minusta kuvassa oikein onnistuneet. Muutenkin tuli muutamia hyviä otoksia.Tässä kuvassa on erittäin hyvin "sommiteltu" kuvakulma ;-) Vastavaloon vain tuli hiukan tummia kuvia, en kuitenkaan tahtonut käsitellä tätä kuvaa jotta illan tummus myös näkyisi.
Sitten muutama " moottori" liitelijä, niitä pörräsi ehkä 5 kapaletta siina pallojen lomassa. Ovat kyllä makeita vekottimia. Olisi mielenkiintoista joskus päästä lentämään tuollaista laitetta.
Sitten olikin aika lähteä seuraamaan pallojen kulkua " Puupolan " pellolle kuten ennakkotiedot kertoivat. Meille ei ikinä selvinnyt missä se pelto oli ;-)

Tässä on kuvajostain Tiituspohjan ja Puuppolan välimaastosta. Olivat upean näköisiä kun " pulpahtelivat" metsäm reunan takaa esiin.

Tällainen kuvasaalis oli torstailta. Olimme myös lauantai-iltana pallojahdissa. Laajavuori lähtöpaikkana , hoidimme itsemme ajoissa paikalle, eli 22.00 silloin piti alkaa pallojen täyttö. Kellon käydessä puolta yötä poistuimme paikalta koska yhtään palloa ei oltu ilmattu. Todennäköisesti eivät päässeet ilmaan lainkaan. Asia selvinnee viimeistään huomenna lehteä selaamalla. Mutta nyt on sanottava jälleen kerran hei hei ja moi moi ja painuttava pehkuihin, kello on jo niin paljon. Näkemiin ja kuulemiin ;-)