perjantai 22. toukokuuta 2009

Perjantai-illan huumaa

Päivät taas hurahtaneet niin ettei huomaa :-) Eilinen meni korttia pelatessa ( äitini kanssa)koko päivä ja illalla sitten saapuivat Tuija ja Peppo Kannonkosken "saunareissulta" meille saunomaan. Ja taas pelattiin korttia 01.00 lopetettiin, oli hiukan pitkä meidän Bridge. Olemme ehkä oppineet pelaamaan Tuijan kanssa. Tänään perjantaina päivä alkoi kaatopaikka keikalla, Milla viettää valmistujaisjuhlat meillä joten on pakko siistiä paikkoja. Laitoin tuohon viereen kuvan Sennistä, se tutkailee Saksan luontoa :-)
Hain Sirin tänne ettei Ollilla ole niin tylsää viikonloppuna kun lähden Lempäälään Samuliinan ja Kykän luokse talkoisiin. Tarkoituksemme on istuttaa luojaties kuinka monta pensasta, teemme aidan. Iina-Maija, Tuija ja ehkä Veera osallistuu talkoisiin. Oikeasti hain Sirin koska Millalla on potkijaiset niin ei tarvitse kesken illan lähteä käyttämään koiraa. Ilta on mennyt pihan siivouksen merkeissä, Simppa riekkui muuten vaan ja oli ilonani ;-) Käytiin Sirin kanssa metsässä lenkkeilemässä. Ihanaa linnut laulaa ja on niin kaunista. Nyt on saunottu ja uitu, vesi alkaa olla melkoisen lämmintä. Vielä pitäisi pikaisesti käydä vaihtamassa tukiseipäät Ollin Riippakoristeomenapuuhun, huhuhuh onpa melkoinen sanahirviö :-) ja samalla sidomme Tuohituomen. Aion lähteä vielä lenkille selvittämään mikä tuolla metsässä elämöi. Jätän Sirin kämppään ja saan siten rauhassa etsiä linnun. Loppuun vielä yksi kuva Bad Homburgin rautatieaseman päätyikkunasta. Lyijylasityö, mielestäni komea :-) vai mitä tuumaatte. Hyvin Saksalaisen oloinen kotkineen ja koristeineen. Moikka moi ja heippa.
Ps. kävin ottamassa muutaman kuvan joutsenista, olivat saapuneet meidän rantaan.

tiistai 19. toukokuuta 2009

Töitä, töitä

Alkuun iloisia uutisia, Haapana vierailee työpaikan vieressä olevassa lammikossa. Vihdoin sain siitä kuvia jotka laitan teidänkin iloksenne. Tässä yksi otos. Lintu on niin kaunis että silmäni lepäävät siinä, onneksi se vierailee usein "töissä".
Tänään oli oikein huono päivä töissä. Auto hajosi ja ollaan "naimisissa" paikallisen koirapuiston kanssa. Ollaan käyty laittamassa koirille aita. Joka nyt joudutaan kaivamaan maahan. Voitteko käsittää, ne helv...n patalaiskat koiran omistajat eivät ymmärrä että koira-aitaus kuuluu myös niihin alueisiin joissa koiran valvonta on omistajan EI yhteiskunnan harteilla. Omistajat ovat ottaneet n. 7 kertaa yhteyttä että "puppe" karkaa aidan ali, onhan kuitenkin rakoa niinkin paljon kuin vajaa 10 cm. Kertoneeko koiran älykkyydestä ( karkailu) ymmärtää ettei koirapuisto oikeasti ole tehty koirille, vain ja ainoastaan laiskoille koiran omistajille. Niille jotka ei viitsi lenkittää koiraansa. Hermot ovat kyllä olleet kortilla :-) tämän työmaan takia. Kerron vielä yhden jutun koiraihmisten ajatuksen juoksusta. Koko puisto on katettu männynkuorikattella koska heidän koiransa jalat rapaantuu jos on pelkkää maata!!! Mitäs sanotte :-) :-)
Ja lisää kuvaa tulee .
Tässä on alkanut päivän puhdistus seremonia. Harmittaa aina näissä tilanteissa kun ei ole sitä kunnon putkea :-( Ehkä sitten syksyllä, säästän ahkerasti rahaa. Ei siis tuhlailevaa elämäntapaa :-)
Noin, muutama otos peseytymisestä.
Ja vielä voisin iloksenne laittaa muutaman otoksen, kiitokseksi siitä että jaksoitte lukea myös "valivali" osion.
Tässä kuva grafiikkakurssilta. Teoksen nimi on Myrsky ja se valmistui 9.5.2009

Moikka moi ja kesän jatkoa kaikille.

sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Viikonlopun huumaa :-)


Terveppä terve, kaikki. Tässä muutama kuva menneiltä viikoilta. Veireisessä kuvassa Sinisorsa haluaa naista ja ryömi pitkin nurmikkoa naaraan perässä :-) en ole koskaan nähnyt sorsien käyttäytyvän noin. Jokatapauksessa se tuotti tulosta, kovan huudon ja metelin jälkeen pariskunta poistui paikalta yhdessä :-)
Naisten päättämättömyyttä. Tässä vielä meteli oli melkoinen. Naaras oli hauskan näköinen kun se räpytteli tuota vasenta jalkaansa ilmassa ikäänkuin antaakseen pontta sanoilleen.

Sen lisäksi ollaan bongailtu tiiroja Kangaslammen kenttätyömaalla. Ryömin pitkin laituria saadakseni kuvia :-)


Tiiraemo oli poikasensa kanssa päivät pitkät laiturilla huutamassa. Luulen että pienokainen huusi ruokaa emoltaan. Todella ruma ääninen lintu.
Viherpeipponen oli vierailulla työmaan puussa ja sain otettua siitä kuvan. Se on kaunis laulaja kyllä. Vetää vertoja lokinpojalle mennentullen.
Oltiin perjantaina Kortelaisen mökillä lintu reissulla ja saunoimmme myös. Paikalle saapuivat Anna ja Pyry sekä Suvi. Kameralle tallentui kuovi ja sisilisko sekä surkea kuva Ampuhaukasta??? . Piekana se ei ollut koska oli harmaa väritykseltään ja pyrstössä yksi valkoinen raita. Alla olevassa kuvassa on Isokuovi. Kohtuu hyvin se eroittuu vaikka kuva on hiukan taivaspainotteinen.


Villiä elämää lauantaina :-)
Taas on tullut vietettyä hurjaa elämää, oltiin Yläkaupungin yössä. Tarja H ja minä. Aloitimme grafiikalla klo 16.00 ja sitä harrastimme aina puoli 8 asti. Siirryimme siitä kohti Ilokiven alakertaa, siellä oli Henri Lindströmin ja Pete Revonkorven performanse Eksyjä. Se oli tosi hyvä. Henri soitti koneella musiikkia ja Pete R piirsi/maalasi tietokoneella tarinaa isolle "kankaalle". Musiikki ja tarina oli yhteensopiva ja tosi hyvä. Olime erittäin iloisia ja tyytyväisiä että menimme. Siitä suoraan Yliopiston juhlasaliin jossa oli Jyväskylän tanssiopiston esitys Väriä elämään. se oli tanssia :-) Pinkaisimme siitä pizzalle ja sitten Hokkaselle katsomaan eu-viisujen pistelaskua. Hyvä Norja :-) biisi ei niinkään kuin pojan ulkonäkö. Suomi oli ehkä parikymmentä vuotta jäljessä musiikin suhteen, ei haittaa. Säästypä valtion ja radion rahat kun ei taas tullut voittoa :-) Nyt poistun ulkoilemaan ja lintuilemaan. Kirjoittelen taas joskus kuulumisia. Tätä se on kun työ on esteenä harrastuksille :-)