sunnuntai 9. joulukuuta 2012

3-9.12 armon vuonna 2012

3.12 ja Joulu on alkanut todellakin.
Lunta ja pakkasta 27 astetta. Aurinko paistaa ja on niin kaunista että silmiin sattuu. Aherrettu on grafiikanpajalla ja muutenkin kaikkea tarviketta joulumyyjäisiin =) Työttömyys ei siis tympäse, tosiaankaan.
Linnut saaneet ahkerasti apetta, pakkasilla niille kelpaa kaikki, omenoista alkaen.
Yhteydessä ollaan oltu Millaan, Kanadassa menee hyvin.
Jatkuu...
Vene jäätyi muutama viikko sitten kiinni =) Miten niin saamattomia ;)
5.12 Nyt pakkanen on alkanut lauhtumaan ja enää 15 astetta ja meillä pikkujoulut =)                            
Huomenta ja hyvää itsenäisyyspäivää. Pikkujoulut vietettu ja kotiuduttu hyvissä ajoin =). Käytiin muutaman työkaverin kanssa ottamassa muutama juhlaliike ( tanssi) ja sitten menin Merille yksi (liian kallista taksi kotiin)
6.12 Salli hoiteli kyläreissujen jälkeen minut ja korat kotiin. 
7.12 Perjantaina olinkin Sallia tuuraamassa    https://www.facebook.com/pages/Laajavuoren-Parturi-kampaamo/202712009745723?fref=ts     täällä =)   Kyllä oli kivaa pitkästä aikaa olla "pikku"apulaisena kun sai olla ihmisten kanssa tekemisissä =)
8.12 Saarenmaan koulun joulumyyjäiset joissa kävin kannattamassa kyläyhdistystä, sieltä suoraan kaupunkiin  http://www.jyvaskyla.fi/taidemuseo/info/uutiset/3/0/57069 Sinne ostamaan joululahjoja =) Loppuilta menikin löysäillen. Jos olisin ollut rikas ja kuuluisa olisin ostellut vaikka sun mitä <3 p="p">
9.12 Oli päivä pyhitetty linnuille, koirille ja lumelle =)
Lunta luotiin koirien kanssa oikein olan takaa, avanto avattiin ja sitten ruokitiinn lintuja. Päivä oli oikein antoisa ja reipas mieli ulkoilun jälkeen. Päivitellessä tätä tekstiä tarkkailen samalla lintulaudan kävijöitä. Perussettiä tällä hetkellä ;) Tiaisista on kuusi-, tali-, sini,- ja hömötiainen. Ei vielä tänään näkynyt töyktötiaista. Nyt syömään ja sitten koirat lenkittämään. Siellä on ihana keli.
Moikka moi ja heippa hei kaikki.