perjantai 8. huhtikuuta 2011

Vuosi 2011 tammikuusta tähän päivään..

 Vuosi alkoi flunssalla, joka kesti viikkoja Sen seurauksena saamattomuus.
Tammikuu, meni hujauksessa. Harrastuksissa kävin sen mitä taudilta jaksoin
Helmikuussa olinkin jo enemmän aktiivinen =))
4. - 9.2 Malisen lapset hoitivat minua.
Veljenlapset Iina, Aleksi ja Joona, olivat viettämässä aikaa kanssani. Vanemmat olivat hyvin ansaitulla lomalla. Meillä oli oikein hauskaa yhdessä.           Viettäessämme aikaa meillä, vieraaksi saapuivat Milla, Salli ja Kaisa? He viihdyttivät lapsia minun potiessa tautia sisällä.
Kuva kertonee mitä harrastettiin kun en ollut paikalla. Olisittepa nähneet lasten ilmeet kun saavuin paikalle tarkastamaan mistä ilakointi johtuu. Hauskaa oli, olivat pomppimeet kolmelta eri katolta. Aloittaen matalasta, sai kuulema  siedätystä sitten korkeimpaan kattoon ; ) joka oli työhuoneen katto, kuvat ovat niitä hyppyjä.
 Sitten oli tietenkin metsälenkkejä, joita harrastimme umpihangessa. Se oli rankkaa ja antoisaa. Ainakin lapset nauttivat täysin siemauksin maalaiselämää. Kaatuilu oli kuulemma hauskaa hangilla ( pehmeää)
28.2 - 14.3 Saksa
Saksassa piipahdin maaliskuussa. Pari viikkoa hurahti Bad Homburgissa.
Kierreltiin Suvianna, Matthias, Konsta ja minä, maaseutua ristiinrastiin. Tutustuimme vanhaan saksalaiseen kylään. Hessen on pysynyt paikallaan vuosisatoja ja rakennukset olivat loistavassa kunnossa. Siellä oli asunut vakituisesti paikallisia vielä 1970 - luvulla!! Suviannan kanssa tehtiin shoppailureissu Frnkfurtin ytimeen. Lyonnontieteellinen museo koluttiin samalla. Tuliaisia saatiin Matthiakselle, muut unohtuivat gallerioita etsiessääme. Muutama löytyi, mutta kaikki olivat kiinni ( lauantai-iltapäivällä =O )
          Grafiikkaan olen päässyt muutaman kerran tänätalvena. Alla viimeisin syväpainotuotos " Puuma".  Sen tekemisessä oli aika työ. Valmiina se kuitenkin miellytti minua.
Loppuun voisin vielä sanoa, lintuja on tullut kuvattua kohtuullisen vähän. Ulkoilu jäi pakkasten takia minimiin. Viikkoja kestäneen pakkasjakson vuoksi. Oli kyllä ihana talvi <3 Luntakin on ollut yllinkyllin. Ja on vieläkin =)
Paljon on tullut luettua, ei ole oikein jaksanut mitään ahertaa. Liekö flunssa verottanut vai muuten vaan laiska talvi. Nyt kuitenkin kevättä kohti mennään ja reippaiksi muututaan =) Toukokuulla alkaa taas työt niin sitten viimeistään piristyy.                            
Nyt sitten moikka moi ja heippa hei. Olkaa Te Reippaita =)