perjantai 18. syyskuuta 2009

Maanantai 21.9.2009

Maanantain pöhinöitä ja vähän muutakin infoa :-)
Huurresuunnistus lauantaina, meni loistavasti. Meidän teami, Panisko vai Naikkos voitti kultaa ja kiertopalkinnon. Joukkue Jari N, Kykä T, Marja ? ja allekirjoittanut. Tukka oli täynnä kun saunalle saavuttiin mutta voiton juhlat vietettiin perinteiseen tapaan :-)
Tässä ollaan menossa Katja T ja Kiti L, Hi-Likka ja Ossi ? olikohan se näin. Pösö viiletti omia polkujaan :-) Otimme Hilin opastamaan Ossia sienien saloihin. Tuliaisina metsästä liki 20 litraa suppiksia. Hili on niin paras sieni koira ikinä :-) hyvin on Kiti koiransa kouluttanut. Alla olevassa kuvassa Hili on juuri paikantanut sieniä ja jos seuraava kuva olisi otettu siinä se jo heitti sen ilmaan Kitille merkiksi. Mainiota, mainiota ja taas saatiin koriin lisää sieniä. Vietimme metsässä liki 4 tuntia joten issias ei tykkää hyvää. Särkylääkettä huiviin ja sängyn pohjalle hetkeksi :-) kyllä se siitä tokenee.

Vieressä 12.9 lauantaiaamun lyijylasikurssille lähtö, myöhästyin kun piti kääntyä takaisin hakemaan kameraa :-) sain sen kunniaksi hienon kuvan.

Yllä on sitten kuva kun tulin pois kyseiseltä kurssilta.
Säätila on suosinut meitä kaikkia, aurinkoista ja raikasta syyssäätä on ollut. Lintujahdissa aika-ajoin, sekä omalla että työajalla on käyty. Matkanvarrelle jos sattuu yhtään hyvää paikkaa niin kiikarit ja kamera kulkee matkassa yllätysten varalle :-)
Ollaan aloittelemassa Haukkalan pikkupuistoa ja siellähän on rannat lähistöllä :-) Ukonniemen puisto on loppusuoralla. Siellä enää muutamia kasveja ( 500) istutettavana. Pitäisi aloitella vielä Vellamonpuiston saneerausta tänä syksynä, kyllä sitä työtä riittää jos sopimus jatkuu :-)
Muuten on aika mennyt harrastellessa. Grafiikka ja maalauskurssi käynnistynyt hyvällä vauhdilla ja lyijylasissa saatu taas yksi ikkuna valmiiksi .-) ei ole hukka-aikaa silläkään rintamalla.
Pohdiskelen parhaillaan miten toimisin Pelakuideni kanssa, jokohan ne pitäisi viedä talvisäilöön. Vieressä kuvaa kuutamosta, oltiin jokuaika sitten Sirin kanssa kuunkuvaus reissulla, Siri ei siitä juurikaan välittänyt :-)


Milla on tulossa iltakaffeelle ja tekeen jotain työhommia että saa ne tulostettua ulos. Nyt pitäisi kuitenkin mennä hiukan aikaa seljälleen että saisi tuon jalan hiukan parempaan jamaan. Kohta alkaa hulina, tai itseasiassa nyt kun Simppa simpura saapui Millan kanssa. Täytyy poistua seurustelemaan lapsukaisen kanssa :-) jatketaan joskus taas juttuja. Moikka moi ja heippa hei.