tiistai 23. lokakuuta 2012

Syksy ja synkkyys.

Päivitystä pitkästä aikaa ;)
Tänään 23.10 satoi meillä ensi lumen. Seutu näytti huomattavasti valoisammalta kuin pitkiin aikoihin =) Toki kaikki oli poissa kun töistä palasin.
Työn merkeissä koko kesä mennyt, kiire on ollut ja väsymys iltaisin melkoinen.
Tässä kuva Utön maisemista. Siellä olimmme alkukesästä jos en ole maininnut. Olimme "pönttölän" väen kanssa lintubongausretkellä. Me olemme jo varanneet uuden lintumatkan Pönttöväen kanssa, huhtiluun lopulla lähdemme Jurmoon <3 p="p">
Uutiskatsaus:

Tällä hetkellä on täällä seuranamme Siri, joka on hoidossa Millan lähdettyä Kanadaan töihin. Salma on tällä hetkellä Meri-kullan hoivissa. Meillä molemmilla on työpäivä niin pitkä että siksi tällainen ratkaisu nyt. Kohta loppuvat minun työt joten molemmat koirat siirtyvät hoiviini. Koirien kuljetus rahtina maksaa pienoisen omaisuuden joten suunnitelma B on nyt käynnissä.
Tässä ollaan Sirin kanssa lenkillä, maastot on etsitty sen mukaan ettei sieniä näy =) Salmasta kaikki kuvat läppärillä, en jaksa kaivaa niitä tähän hätään esiin =) Sienistä vielä, niitä on turha keratä enempää kuin on tarpeen =) Kiitos Kitin minulla on niitä yhteiseltä reissulta sekä Sirin ja Salman kanssa kerätyiltä reissuilta =)
Sirin ja Salman kanssa lenkkeillessä tulee vastaan vaikkapa tällaisia taivaankansia. Usein vain on kiikarit matkassa eikä kameraa lainkaan. Täytyisi reipastua ja kuljetella kameraakin matkassa.

Tämä kuva on Moirislammelta, vanhassa linnunpöntässä majaili kaksi oravaa. Niitä oli kiva seurata =) Siellä asustaa myös liito-oravia, niitä ei tullut ainuttakaan vastaan =)

Nyt on lopeteltava jotta jaksaa vielä hoitaa hiukset kuiviksi ennen nukkumaan menoa.

Heippa hei ja moikka moi, yritän taas jossain vaiheessa päivitellä tietoja =)