maanantai 20. heinäkuuta 2009

Suomipoppia ja koiran hoitoa :-)

Torstaina olin Veturitallilla katsastamassa Stella ja Maijan ( Vilkkumaa). Kumpikaan ei pettänyt minua :-) sitten Yön aloittaessa poistuin hyvillämielin paikalta. Siirryin Hokkaselle saunomaan Tarjan kanssa. Loppuilta menikin sitten Montalbanon seurassa, ei huono valinta jos vaihtoehtona on Yö :-)
Perjantaina hiukan aherrusta aidan parissa ja grafiikkaan 12.00- 17.00 ja siitä sitten siirtyminen Millan kautta Veturitalleille. Salli onneksi hoiteli kyyditystä niin auto oli hänen käytössään :-) Perjantaina olikin vuorossa Irina, Ismo Alanko Teholla ja taukoa Paula Koivuniemen ajan, käytiin Sallin kanssa kahvittelemassa Jaanin ja Satun kanssa. Sitten jatkui taas rockit Kolmannen Naisen seurassa, kylläpä Pauli Hanhiniemi ilahdutti taas katsojia olemalla "tyrät täynnä". Tapasimme siellä pikkusisareni Anun ( + hänen naapuri, noloa mutten muista vieläkään nimeä vaikka ollaan menossa porukalla Pinkkiin) ja Suvin sekä Ritvan ja hänen sisarensa Raijan, meillä olikin sitten rattoisa loppuilta. Treffit sovimme Suvin, Ritvan ja Raijan kanssa seuraavalle päivälle baarin parhaaseen pöytää :-) jonka saimmekin. Tapasin myös Anin, Millan entisen ammatin luokkakaverin ja juttua riitti myö siltä saralta. Oikein oli antoisa päivä ;-) Iltakaffet joimme Millalla, Salli, Anni, Suvi ja minä. Siitä sitten yöpuulle että aamulla jaksoi aloittaa pihatyöt:-) ( yöllä tappeli yläkerran naapurit PRKL), ei meikä kyllä osannut nukkua kun jokapuolelta kuului ääniä :-)

Iinan kanssa aloitimme lauantain jäätelöllä kirkkopuistossa Satu seuranamme koska meidät sinne kuskasi, kiitos Satu :-) siitä sitten harrastamaan. Iinan töistä ei kuvia sillä ne jäivät vielä pajalle ja minulla ei ollut kameraa mukana. Seuraavan kerran kun sinnepäin mene haen meidän työt sieltä.

Kuva garborundumtyöstä Pioni, kyllä tuo laji on minulle vielä harjoittelua, jotenkin tuntuu että lapsilta se sujuu kuin leikki. Kuvaa vaan laatalle ja vedostamaan. Sitten onkin jo valmista taisetta. Alla perhonen jota vedostin monta eri kertaa koska värejä tuli useita, tosi työläs ainakin minulle, onneksi sain kuitenkin valmiiksi ;-) hieno vaikka itse sanonkin. Olin enemmän kuin tyytyväinen.

Sama kuva mutta eri paperille tehtynä, hyvin onnistui sekin. Yhden perhosen Satu valitsi heidän uudelle hienolle seinälle, sekin mustalle vedostettuna.

Sitten itse asiaan :-) lauantai-iltaan ja rockiin ( poppiin) Paikalle heti klo 16.00 Kuten jo aiemmin mainitsin, baarin paras pöytä ja hyvää seura :-) Ritva, Raija ja Suvi, sekä hyvää musiikkia. Irina
erittäin hyvä, sekä laulajana että esiintyjänä. Klamydia meni ( sivussa), CMX:n näin livenä ensimmäisen kerran ja kyllä on myönnettävä että hyvä oli sekin. Illan kohokohta tietenki Eput, ne ei petä koskaan yleisöään. Aina Aina ja Aina helvetin hyviä :-) Hiki tukassa heiluttiin ja kurkku kipeänä hoilattiin. Paljon tuli vanhoja ralleja ja siitähän kansa piti :-) muutama alkutaipallen punkbiisikin kultiin. Jos vielä ensivuonna järjestetään ja minä saan rahoilleni vastinetta niin paljon kuin tänävuonna niin menen heti.
Tässä muutama kuva eilisiltaisesta taivaasta, hieno väritys. Toivottavasti teitä tyydyttää kuvien laatu joka on heikko :-( johtuu kuvaajan taidon puutteesta.

Pakko kuitenkin laittaa, oli niin mahtavan värinen, toivon että mielikuvituksenne syventää värit täyteläisimmiksi, sillä sitä ne olivat.

Tämä kuva miellyttää minua, sillä siinä tulee tuo vedenkin tummuus esiin ( jos se teillä isonee) silloin sen näkee. Mutta nyt on aloitettava iltapuuhat että pääsee nukkumaan, pitää aamulla olla pirteänä töissä kun niitä vielä on :-) Siispä moikka moi ja heippa hei.
jatkuu.....