keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Talvi jatkaa kulkuaan

Talvisia metsämaisemia on kiva kuvailla. Kaunista on ja tuntuu siltä että jatkuu edelleen =) Ihania päiviä on saatu viettää.

Pari viikkoa kului hurauksessa. Viikolla 3 oli niitä valmisteluja juhliin. Juhlat saatiinkin hyvässä järjestyksessä alta pois. Meno oli oikein reipasta ettei jopa riehakasta. Päivänsankari loisti ja vieraat nauttivat. Ohjelmatarjontaa oli, lausuntaa, sankarin vaatettaminen (riisuminen), Wexi-triviaa ja karaokea. Valitettavasti jouduimme poistumaan kohtuu ajoissa ( kuskin halutessa) No ei tuo hirveästi murhetta aiheuttanut kun aamulla oli aikainen herätys kurssille. Puupiirrosgrafiikka meni oikein hienosti, teimme moniväri teoksia. Oli kieltämättä aika vaikeaa =) No nytpä tiedän senkin mistä teosten hinta koostuu ;) käytetystä ajasta kaivertamiseen. Arvostan entistä enemmän heitä jotka sen lajin ovat omakseen ottaneet. Tällä viikolla pakkanen on ollut kohtuullisissa lukemissa, keskiviikkona alkoi pakkaslukemat taas nousta. Lapissa on ollut myrskylukemiin nousseet tuulet, ne lisäävät pakkasen purevuutta huimasti.
Ellun ja Veskun pihapiirin tuntumaa, kaunista talvea.

Alkuviikosta vierailin Ellun ja Veskun luona Mikkelintien varressa Kivinavetantiellä =) en oikein tiedä onko se Lievestuoretta vai Toivakkaa. Ellun kanssa käytiin lumikenkäilemässä paikallis metsässä, oli ihana päivä. Kiitos Ellu =)
Perjantaina saapui serkku-Heli Espoosta viettämään viikonloppua meille. Olikin oikein kiva viikonloppu. Perjantaina meni kyläillessä pikkusiskon Anun luona, Siskot ja serkku lauloivat singsteria ja osa saunoi, joku virkkasi ja joku surffasi netissä =) siellä saatiinkin kulumaan aikaa puolille öin. Alun perin oli tarkoitus että oltaisiin vielä lähdetty kuutamossa lumikenkäilemään Helin kanssa, kuu oli sellaisen sutun takana että päätettiin siirtää se lauantaipäivälle. Töyhtötiainen ruokinnalla pakkaspäivänä.
Lauantaina sitten oltiinkin parin tunnin verran, kuvia tuli otettua, Heli reilu 200, lumisista puista ja auringosta. Luultavasti tulemme osan näkemään hanen blogissaan.Serkkulikka lumikenkäilemässä ensimmäistä kertaa elämässään. Kovasti tykkäsi lajista. Avantoa oli myös syntymäpäivälahjaksi tarjolla, kovasti ihastui lajiin. Kaksi kertaa uskaltautui järveen. Muutenkin oli oikein kiva viikonloppu.
Sunnuntai on jo iltaan painunut iltaan. Odottelen Pirjon saapuvaksi uintikaveriksi ja on rauhallista aikaa päivittää loppuun tämäkin asia, Olli on laittamassa autoa. Nyt moikka moi ja heippa hei minä jään odottelemaan Blaken alkamista =)