perjantai 20. helmikuuta 2009

Huomenta ja huovutusta.

Taas on päiviä vierähtänyt ja aikaa kulunut. On ollut hiukan kiireistä ja hektistä elämä. Keskiviikko hurahti harrastusten parissa ja konsertissa :=) Apulanta todettiin jälleen hyväksi. Tähän väliin olisin halunnut laittaa kuvan Apiksen Kirmojen keikalta mutta olen "piilottanut" koneeni uumeniin. Laitan jos joskus muulloin kun eteeni tulee :=) Tyydynkin siis laittamaan kuvan grillikodasta eräänä kauniina iltana kuvattuna.

Kuten jo aiemmin mainitsin, kiirettä pitää ja harrastettu on. Eilinen huraahti huomaamatta, Kiti L oli "yksityisellä" huovutuskurssilla. Hän oli päättänyt tehdä Esesmennen koiransa Nikon kuvan. Siitä tuli erittäin hieno. Asiasta iinostuneena hän päätti ilmoittautua tulevalle Hauskaa huovasta kurssilleni ja sen lisäksi selvittää mihin hintaan saisimme hänen ystävänsä lammasfarmilta lisää villaa :=) tässä kuva valmiista työstä. Eikö olekin hieno. Saimme kyllä aikaiseksi paparazillemme huovutettua maiseman ( talvi). Kuvaajamme oli erittäin kuureinen, hänellä oli nimittäin muonitusvastuu ja kaikki muu oheis toiminta. Täytyy sanoakkin Tuijalle erikois kiitos hyvästä ruuasta ja kahvitkin olivat aina ajallaan :=) Nyt on jo kohta puolipäivä ja paja pitaisi siivota sillä Anna K on tulossa jatkamaan lyijylasityötään ja kämppä on karmeassa kunnossa. Onneksi Kortelaisen rouva jo aloitti siivoamisen. Laittelen kuvia jos ja kun kaikkea hienoa, kivaa ja upeaa valmistuu :=) Kyllä nyt on lopetettava sillä siivous ei minun kannaltani etene mihinkään koneella istumalla. En edes ennätä pänttöfoorumille lueskelemaan mielenkiintoisia juttuja, enkä katselemaan kuviaa varmaan kokopäivänä :=( Tämäkin päivä menee työhuoneella lyijylasin parissa. Nyt on saatu patinointia vaille valmiiksi lyijylasi-ikkuna ja pitäisi kai mennä nukkumaan kello käy jo uutta päivää. nyt täytyy lopetella ja aloittaa samalla uusi päivä :=)
Moi. moi ja hei.

tiistai 17. helmikuuta 2009

Aika kuluu niin kovaa että ei ennätä koneelle ;=)Koska on niin hienot säät olleet. Pakkasta ja aurinkoa siitä minä tykkään. Laitan taas kerran tänne muutaman kuvan. Kelit mitä mainioimmat kuvaamiseen =)Kameran asetukset hiukan vinksallaan. Tuli kuitenkin makeen näköisiä otoksia. Aurinko paistoi ja sääden omasta mielestäni kameran aurinkoselle säälle. Ehkä kannattaisi mennä digikuvaus kurssille =) Koko eilinen meni kuvia ottaessa linnuista ja sen lisäksi niiden siirtoon ja valkkaamiseen tunteja, kyllä tunteja.Sen lisäksi Tuija oli täällä tekemässä ystävälleen Riikalle syntymäpäivälahjaa ja Milla pelaamassa korttia. Toinen poistui toista aiemmin viedessään Ruskan heille ja toinen myöhemmin vieden Sirin mennessään. Kamera lauloi ahkeraan ja kone(tieto) myös. Olli oli yllätys yllätys jotain ralliauto asioita hoitamassa. Luojalle ja Kaikille asiaan osallistuneille henkilöille kiitos se on kohta valmis. Hermot on kireällä olleet kun auto ei toimi ja ajamaan ei pääse. Nyt se alkaa helpottamaan ja kohta rallataan. Ai niin meinasin unohtaa kertoa että huomenna on Apulanta Lutakossa ja tietty minä =)
Tänään kävin moikkaamassa työkavereita Sääksvuoressa ja kertoivat että Pohjantikka siellä pyörisi, aion mennä perjantaina kameroineni sinne ja ottaa siitä niin hyviä kuvia ettäs tiedätte. Jos se nimittäin olisi kyseinen lintu. Vannottivat yhteen mieheen että on. Mutta nyt muihin ja aivan yhtä tärkeisiin lintuasioihin.
Edelleen kuvien väri on tämä. mutta kohta saatte nähdä parempi laatuisen kuva ;=) Kohta varmaankin aloitamme kortin peluun sillä Salli on tullut kylään, hänellä on nimittäin hiihtoloma. Millakin pyörähti ja Kummipoika Pyry, kyykytin heitä korttipelissä :=)Niitä riittää ja jos haluatte nähdä lisää niin osoite on tämä. http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2axkm+pia-pian-omat-otokset-alussa.html
Täältä löytyy matkan varrelta ottamiani otoksia. Sinne päivittelen kuvia sitä mukaa kun niitä koneelle saan siirrettyä. Pitäisikö minun nyt tässä vaiheessa laittaa yksi hyvä otos koska haluan saada " eräät" ihmiset kateellisiksi :=) Asianomaiset henkilöt kyllä tietävät kenestä/keistä on kyse. Tänään ystäväni Suvianna otti yhteyttä Skypen kautta, onneksi olin koneella koska ensimmäisen yhteyden oton missasin kun huudatin musiikkia niin en kuullut että skype-puhelin soi. Että minua syletti ja pahasti kun tuntien jälkeen sen huomasin. No nyt olen iloisella päällä ja tosi mielissäni että olin sattumalta paikalla. Mitäs sanotte ? Eikös olekin aika hyvä otos :=) vaikka itse sanonkin. Olin niin iloinen että sain tämän kuvan vaikka Olli ja Salli yritti metelöidä kun pörräsin kameran kanssa rannassa. Olen kuulemma aina kameran kanssa tupakalla ;=) no ehkä se pitää paikkansa. mutta minkäs sille voi kun on niin kova polte saada maailman paras otos. Nyt mentävä "viihdyttämään" Sallia, ettei ala nariseen kun tulee tänne Korsosta asti ja minä vain istun koneella. Vaan niinpä tuo itsekkin on koko ajan linjat kuumana kun huomenna tulee Ruisrockin liput myyntiin. Varmaan ollut puhelimessa puoli tuntia kun koko ajan joku soittaa ;=)
Nyt menen moi moi.
ps. tulette näkemään ne tikka kuvat, vaikka olisivat kuinka huonoja jos lintu on se miksi väittävät. Nyt moi moi ja nähdään :=)