sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Työttömyys alkoi.

Sunnuntai 18.11.2012
 
Aamu valkeni harmaana. Melko kolea ja kosteaa on tällä hetkellä. Vietellään rauhallista sunnuntai aamupäivää.
Viimeviikot ovat olleet kiireistä aikaa töissä, piti tehdä kaikki mahdolliset puistot mahdollisimman valmiiksi ennen talven ja työttömyyden alkua. Päivitykset ovat siksi olleet pitkissä kantimissa. Ollaan ulkoiltu mahdollisuuksien mukaan pimeässä töiden jälkeen koirien kanssa.
Harrastettu taiteilua, tässä teille muutama tuotos =)
Konstan tuliainen " Merenalainen" oli kuulemma ollut erittäin mieleinen :) Tein sen monotypiana l. uniikki teos.
 
 Täma on "kopio" Sudet laulavat viimeisen laulun teoksesta. Maalasin sen acryllillä. Se on niin paljon nopeampi kuivumaan kuin öljy. Öljyllä maalatessa minulla pitää olla monta taulua tekeillä joita maalaan vuoronperään kuivumisia odetellessa =) Olen hurahtanut Särestöniemen taiteeseen ja nyt jo mietin mitä seuraavaksi =)
 
Linopiirros jonka tein syövytysaikojen täyttymistä odotellessa. Lino on huomattavasti helpompaa käsitellä kuin puu, puulla saa kuitenkin kauniimman jäljen.
Huomenna selviää saanko oikeudet käyttää grafiikan pajaa taiteiluun itsenäisesti, toivon todella paljon että se toteutuisi. Koko talvi taas on työttömän arkea ja olisi hyvä jos on aktiivista tekemistä. Tekemättömyys tylsyttää ja sitten jumiutuu kotiin ( minä ainakin) Pää täynnä suunnitelmia mitä teen jos lupa irtoaa. Kaikki on kiinni Naojista, hän on "päällikkö" pajalla. Kokemuksen puutteesta ei ainakaan voi jäädä kiinni. 2008 tein ensimmäiset grafiikkan työni.
Nyt on aika ottaa puhelu Kanadaan skypen kautta. Kerron myöhemmin kuinka asiat pajalla eteni. Myös kuulumisia Kanadasta päin.
Nyt moikka moi ja heippa hei seuraavaan kertaan.