sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Uusi Vuosi

Ajattelin alkajaisiksi yllättää teidät uudella kuvalla :O uuden vuoden kunniaksi , ettei aina olisi niitä lintuja. Aamulla kun lähdin Kauton Tarjan kanssa treffeille niin pakko oli ottaa kuva, epätarkka ja autonvaloja apuna käyttäen. Suunniteltiin hiukan Wexin 50;ä ne ovat nimittäin aivan tuossa tuokiossa =)Kuten aiemmin on todettu =) Joulu meni ja Uusi Vuosi siinä sivussa. Juhlia oli ja juhlia tulee. Vilkasta liikehdintää on ollut. Ulkoilu kameran kanssa on jäänyt vähälle, mutta muuten on kuvia tullet otettua. Ollaan reissattu Saarijärvelle 50- vuotis bileisiin, Rekosen Jussin. Yövyimme Saloilla, meidän pelastavat enkelimme =). Uudenvuoden raketit jäi vähälle ja näkeminenkin minimiin 1 kpl. Noo, ei se mitään se ei haitannut juhlakansaa.
Saatiin juhlat kunnialla läpi, sakki oli hilpeällä juhlatuulella loppuun asti. Uuden vuoden aatto siis meni juhlien =) Perjantaina lähdimme Ainon ja Joukon luota hyvissä ajoin, siirryimme Vanhalle Kansakoululle, siellä siivousta Pirkko, Jussi, Tuija,Peppo, Olli ja minä. Homma hoituikin ripeästi, olemmehan veteraaneja siivouksessa :) Odotellaan uuden vuosikymmenen alkua innolla. Koskaan ei tiedä mitä erikoisuuksia se tuo tullessaan =) Viikonloppu vilahti hujauksessa, oli Sallin muutto omaan kämppään. Hyvästi kommuuni ja tervetuloa yksin asuminen=) Sunnuntaina sitten pyörähdin Henkan ja Sinin uudella kämpällä, kiva kaksio saunalla, tärkeä heille =) Rivitalokämppä mistä suora yhteys pellon kautta metsään, sopii hyvin koirallisille ihmisille =) illalla avantokavereita ja Agathaa.


Lisää lintulaudan vierailijoita, niitä ainakin riittää meillä toistaiseksi. Ostin muuten tinteille joululahjaksi 4 litran ruokinta-automaatin ettei tarvitse olla huolissaan jos lähden muutamaksi päiväksi pois kotoa = ) nyt niitä on sitten erikokoisia 6 kpl ja sitten lisäksi talitangot ja -pallot. Unohtamatta kauralyhteitä punatulkkujen houkutteluun =) eipä ole vielä parvia näkynyt.Nyt 5.1 meillä olikin pitkästä aikaa mieluisia saunojia, Pinja saapui Nina-äitinsä kanssa saunomaan. Siitä on kyllä jokunen tovi kun ovat viimeksi käyneet. Olikin kiva saunoa ja lörpötellä :) Tässä vielä yhdet 50;t ( Wexi) ja sitten tilanne rauhoittuu vähäksi aikaa juhlinnan osalta. Onneksi kuitenkin on ystäviä joita saa ja voi vielä juhlia =) Täytynee vielä hoidella iltatoimia ja sitten painua vaikkapa tutimaan. Nyt siis moikka moi ja heippa hei =)