perjantai 19. maaliskuuta 2010

18- 25.3.2010

Tänään torstaina 18.3 oli suuri päivä. Hain Suvianna ja Matthiaksen Luonetjärven lentältä. saapuivat saksasta pikavisiitille. Heidän reissunsa päätarkoitus on ystäväpariskunnan vihkiminenjuhlat. Paljon ennätettiin torstaina asioita puida =) saunottiin ja Matthias harrasti avantouintia. Ensikertaa elämässään =) Suvianna jätti väliin siunatun tilansa vuoksi =) 19 perjantaina sitten minulla oli ohjelmassa äidin kukka-asiat, multaa ym, ym. Vieraat hoitelivat velvollisuuksiaan ystäviensä tykönä ja sitten vein heidät Kortelaiselle. Siellä tarkoitus viettää muutama yö.
Tähän väliin kevennystä =) Kuvattuna tilhi Kortelaisen omppupuussa joskus pari vikkoa sitten =) kaunis on lintunen.
Kävin illalla kuvaamassa Sallin opinnäytetyön mallit ja sitten pikaisesti kotiin =) Minun ohjelmaani kuuluu lyijylasikurssi la-su. Sain aikaiseksi yhden ikkunan, jumaliste että oli vaikeata saada se valmiiksi. Lasi oli erikoispaksua ja erittäin hankalaa työstää kiskojen väliin, tuskainen viikonloppu oli kaikelta osin kurssin suhteen =( Vieraat kyllä paikkasivat surkeaa olotilaani paljon =) Sunnuntaina Bandillat palasivat takaisin meille. Ilta kului saaunomisen merkeissä. Tuija ja Peppo olivat myöskin saapuneet saunomaan. Maanantaina heitin Suviannan ja Matthiaksen Luonetjärven kentälle kotiin paluulennolle. Takaisin palatessa hain kaikki kodinkoneet Millan keittiöön ja hoitelin muutaman asian kaupungilla. Tiistai kului kotosalla. Keskiviinna saapui Hanna Keljo savenvääntöön =) koko päivähän siinä hurahti. Välillä tauoilla Poirottia ja ruokailua. Illalla sitten öljyvärimaalausta ja valmis taulu ;) Koko 90*47 cm, ihana oli maalata isoa taulua ;)
enää ei ole maalausta montaa kertaa ennen kesää. Onneksi työt alkavat ehkä jopa kenties kolmen viikon päästä. Ei sitä varmaksi vielä tiedä, kaikki riippuu mitä "isot" pomot päättää. Nyt täytyy lopettaa löpötys ja lähteä tapaamaan Kitiä muistitikun merkeissä =) Moikka moi ja heippa hei.

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

11 - 18.3.2010

Kevättä, kevättä rinnoissa ;)
Viikko vierähti =) Maanantaina kaupunkipäivä, sain aikaiseksi ulkoilutakin ( musta). Tiistaina olikin harrastuksia kerrakseen, työhuoneella vierähti koko paivä. Hanna oli kanssani ahertamassa =) Niin myös keskiviikkona, vain ilman Hannaa =) Kelit ovat olleet mitä sattuu ; ) Torstaina olimme illalla äitini, sisareni ja sisarentytön kanssa katsomassa E4 Farssia Kaikki varkaat eivät ole varkaissa (jotain tuohon suuntaan) kyllä olikin hyvä. Vatsalihakset kipeinä seuraavana päivänä.
Perjantaina tuli Tuija valmistelemaan lyijylasikurssin materiaalia, jäi vähiin. Suurin osa aikaa kului hänellä kameran kanssa heiluessa =) sain itse laikattua kolmea palaa vaille valmiiksi työn. Täytyy metsästää jostain nuo kolme laisnpalaa sillä juuri se lasi oli loppu :( Illasta olimme Millan kanssa kierroksella, kaakilit kiikarissa. Löydettiinkin sopivia malleja. Itse löysin monta hienoa mallia, lapsi ei kelpuuttanut koska minulla on niin kallis maku. Yleensä minun ostokseni kaatuvatkin hintaa =) mottoni on " jos rahat ei riitä, niin säästetään" tai jätetään ostamatta korvikettakaan =)
Viikoloppuna olin emälointikurssilla, uuneja olikin vain yksi pieni joten työt sen myötä. Sain aikaiseksi muutamia koruja, ei juuri muuta voinut tehdä uunin koon vuoksi. Hiukan jäi harmittamaan, oli valmistellut pihalintu sarjaan kolme uutta kuvaa. Ne jäivät nyt toteuttamatta =( Lauantai-iltana Nina ja Pinja kävivät meitä ilahduttamassa, saunottiin ja juoruttiin =) =) Iltamyöhällä sitten Lutakkoon, hain Pirjon kyytiin ja menoksi Alanko Teholla keikalle. Paikalle oli myös saapuneet Merja L-S ja Heikki S, Tero ? ja Tanja H sekä Tuija K. Paikka oli loppuunmyyty ja tungokseen asti täynnä. Kaksi tuntia hikeä, verta ja kyyneletä ;) MAHTAVAA taas kerran. Sunnuntaiaamu olikin aika kankea koska kotona olin yhden jälkeen. Kurssipäivä meni kuitenkin ihan hyvin. Viikon päivitys on näin ollen valmis. Kuvia tulee myöhemmin niin lyijylasi kuin emalointikusrssilta =) Nyt siis moikka moi ja heippa hei =)