perjantai 27. helmikuuta 2009

Perjantai vaihtumassa lauantaiksi

Ja taas on kello paljon :-) Tänään on ollut aktiivinen päivä. Aloittelin aamun Millan kanssa joka oli yötä. Minulla oli treffit aamulla ja Millalla töihin meno. Ajelinkin Kypärämäkeen 10 jälkeen ja siitä sitten pikaiseen grafiikan kurssille. Meillä oli tänään viivasyövytystekniikka vuorossa. Sen lisäksi teimme kuivaneulatekniikalla. Viivasyövytystä varten tekemäni aihe oli valittu ja valmiiksi piirrettykin mutta, mutta valitettavasti se ei mahtunutkaan eilen vahaamalleni levylle. Siispä uusi aihe ja joutuin että ennätin muutaman vedoksen tehdä. Tässpä se on.
Ei kovinkaan kummoinen, seuraavaksi kerraksi sitten tiedän mikä koko ja kuva :-) No, aina sitä kuitenkin uutta oppii ja siten oli taas antoisa päivä. Toinen työni oli kuten jo aiemmin mainitsin, kuivaneulatekniikalla tehty. Sen olin tarkoittanut viivasyövytys työksi. Laitan sen myös tähän, itse tykkään kovin paljon siitä. Mielestäni onnistui erinomaisesti :-) No, olin joka tapauksessa erittäin tyytyväinen taas tämän päivän antiin. Opettajamme Sirkka-Liisa Särkkä oli taas kerran tyynen rauhallinen meidän hössöttäessä ja touhutessa. Ai niin, meinasin unohtaa kertoa, Holvissa oli minun onnekseni 1, yksi, ainut :-) "ikkunakappale" Samuli Heimosen kirjaa. Mikä lie pistänyt minut kysymään kyseistä kirjaa, no joka tapauksessa se on nyt minun hyllyssäni. Olen erittäin, erittäin iloinen että sen omistan :-) :-) Päiväni huipentui hammaslääkäriin klo 16.00 ja Palokassa!! Meidän hampila kun on nykyään Tikkakoskella, olemme näet kaupunkilaisia nykyään. No, hammaslääkäri oli hyvä ja pelkoni suuri :-( onneksi kaikki meni nopsaan ja ei sattunut paljon. Ainoa mihin sattui oli rahapussini. 59.00 maksoi paikan vaihto uuteen. No aionkin kuljeskella kita levällään ettei rahat mene hukkaan ;-) Aamulla pitää olla pirteänä vaihtamassa pelargonioihin multaa Kortelaisella, käsky on käynyt : -) Onnekseni ovat saaneet siellä talvehtia kun itsellä ei ole mitään paikkaa missä ne säilyisi talven yli. Kiitos Tuija ja Peppo siitä :=) Nyt on kaikki kuulumiset kerrottu ja tutimaan menoaika on jo ohi. Moikka moi

torstai 26. helmikuuta 2009

Torstaita kulutetaan

Taas on mennyt aikaa ja rahaa :=) enkä ole ennättänyt kirjoitella. Olen ollut Korsossa Sallin ja Hennan luona kylässä. Mukana myös Siiri, Taru ja Tuija. Lisäksi kävimme Tuijan ja Siirin kanssa Turengissa Airan luona kylässä. Oli oikein hauska reissu. Siiri viihtyi mainiosti sillä talossa oli Aliisan leluja ja nukkeja joten aika hurahti nopsaan. Sallilla oli tyvikohotuksesta näyttö ja Taru oli mallina, meillä oli siis kokopäivä aikaa liesuta :=)
Tässä kuvassa Siirillä on meno päällä, hän esittää meille Kuorosodan koreografiaa :=) Paikalla olivat myös Taru A, Henna, Salli, Hanna T ja Tuija. Meillä oli oikein mainiot seurat, tämä tapahtui tietenkin sunnuntai-iltana. Maanantaina meillä oli vieraana Päivi K, hän haki kirjahyllyyn lyijylasi-ikkunat. Niistä tuli kyllä hienot. Laitan tänne kuvan kun ne on asennettu paikoilleen.
Siirillä ja Tuijalla oli irvistelyilta. Pitihän siitä ottaa todiste että Siiri osaa myös irvistellä. Tiistaina kävimme Hennan, Tarun, Tuijan ja Siirin kanssa Ikealla. Tietysti. Kotiin palasimme eilen keskiviikkona, kyllä oli kiva tulla tänne valkoiseen keskiseen suomeen. Helsingin seudulla sen taas muisti miksi arvostaa täällä asumista. Olen tänään ollut elämäni ensimmäisellä grafiikkakurssilla ja tein siellä grafiikanlehden tai itseasiassa muutaman. Mukavaa oli tehdä sitä. Nyt täytyy mennä viihdyttämään Millaa, tuli katsomaan meitä Sirin kanssa.
Tässä elämäni ensimmäinen grafiikanlehteni, aika vaikeaa se oli kun ei ollut hajuakaan kuinka niitä tehdään. No huomenna uusi päivä ja kurssi jatkuu. Suunnitteilla onkin haastavampi aihe, jos se onnistuu niin laitan sen kuvan tänne.
Nyt moikka moi seuraavaan kertaan.