sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

1.4-6.4.2010 Frankfurt

Matka alkoi aamupäivällä Tamperetta kohti. Lento lähti 15.55 ja aikaa oli taas norkoilla kentällä. Lentoaika 3,5 h ja saavuimme Hahnin kentälle puoli 7 illalla paikallista aikaa. Sieltä matka jatkui kohti Farnkfurttia Bad Homburgiin Matthiaksen ja Suviannan luokse. Ilta olikin jo pitkällä kun olimme perillä. Sää on paljon, paljon kylmempi kuin vuosi sitten. Perjantaina olimme näyttelyssä, unohtumattomassa http://www.bodyworlds.com/en.html Mieletön juttu, jos ikinä teillä kellään on mahdollisuus mennä katsomaan niin tehkää se empimättä. Lauantaina tuli heitettyä reissu Haidelgergin pikkukaupunkiin. Matkan varrella pysähdyimme harrastajan taivaassa. Paikka jonka nimi on hämärän peitossa =) siellä oli savet, lasitteet, maataustarvikkeet, kaikkea maan ja taivaan väliltä harrastuksiini ( ei lasi) Kuvassa Haidelgergin linna Siitä pikkukaupungista löytyi todella vanha linna. Sitä oltiin peruskorjaamassa, vai sanotaanko restauroimassa =)
Kiertelimme pikkukujia ja vastaan tulikin yllättäen vankila. Pieni idyllinen kaupunki, onkohan paikalliset mielissään vankilan olemassaolosta?? Saksa on ihmeellinen maa, sieltä ei saa jonkun tietyn pankin automaatista rahaa ulos ilman korvausta =O
Illalla oli hirveä hulina, Jovanka ja Valentin tulivat ilahduttamaan meitä. Tarjolla oli makkarakastiketta ja suomalaista ruisleipää joten Jovankan oli pakko päästä syömään =) Ilta sujuikin oikein rattoisasti.

Maanantana vierailimmme sitten Palmupuistossa, siellä oli orkkideanäyttely. Sieltä tuli otettua enenmmänkin kuvia. Oli muutenkin oikein mukava paikka, sinne täytyy mennä joskus käymään kesällä jolloin kaikki kasvit pääsevät loistoon.
Kuvia tulikin otettua niin linnuista kaloista kuin kukistakin =) Päivä oli ilmojen puolesta oikein hyvä, aurinkoa riitti. Sitten illalla pizzalle kun kukaan ei jaksanut aloittaa kokkkausta =) Reissu meni oikein kivasti vaikka säät eivät parhaat mahdolliset olleetkaa. Kotiin saavuttiin tiistaina illankorvassa.
Pari päivää kotosalla ja taas matka jatkui =) Ollilla 8.-10.4 Suomussalmelle ja minulla 9.-11.4 Suomusjärvelle. Käytiin puutarhamessuilla Kukkosen Päivi kanssa. Tietenkin pakollinen lintutornireissu =)
Nähtiin muutama lintukin vedenpaisumuksen lisäksi. Sellaisia sattumuksia on ollut.... Moikka moi ja heippa hei.
Reipasta kevättä kaikille.