lauantai 20. joulukuuta 2008

Huomenta ;=)

Nyt on takana hyvin nukuttu yö ja maailma on edelleen harmaa :=(
Ystäväni Riku saapui juuri todistuksen kanssa, erinomaisen sellaisen. Riku on käynyt nyt koulua 2,5 v, tykkää edelleen koulusta. Päivi ja Markku lähti vielä viimehetken ostoksille, vien sitten jyväskylän lahjat mukanani ( toimin siis pukkina :=) )

Olimme eilen illalla Rikun ja hänen vanhempien kanssa 50-luvun malliin järjestetyssä kuusijuhlassa. Oli tosi kivat juhlat, kuusessa oikeat kynttilät ja ihmiset pukeutuneet 50 tyyliin. Oppilaat esittivät näytelmiä tuolta aikakaudelta, oikein hauskaa oli. Kyllä se vaan niin on että pienen yhteisön juhlat ovat " lämminhenkisemmät" kun jos koulu on iso.

Aion lähteä hyvissä ajoin kotia kohti, ennätän siten pimeäntuloon kotiin. En muista mainitsinko siitä eksymisestäni to-iltana, no joka tapauksessa en halua eksyä enää :=) Onneksi ennusteen mukaan sataa vain tihkua ja muuten hyvä ajokeli. Kiva mennä kotiin kun k.uunin lämpö on laskenut jo niin alas että pääsee tänään lasittamaan työt ja saa lasituspolton päälle. Täytyy ahkeroida loput joululahjat niin ennättää vielä sulatusuunin lämmittää ennen aattoa.

Hyvää joulun odotusta edelleen.

Ei kommentteja: