lauantai 6. joulukuuta 2008

Juhlaa, juhlaa

Kuvassa Bumpa alias Nuppu kk mäykky ja Siri vipukka



6.12 Itsenäisyytemme päivä


Tänään ei sitten juhlittu, oli pelipäivä. Hikinen sellainen vaikka kyse olikin vain seurapelistä nimeltä Malarky. Paikalla oli kourallinen ystäviä, osa oli saanut mennä töihin ja "joku" poti krapulaa. No aika kului siivillä ja sai nauraa niin että linnanjuhlat katsottiinkin sitten vaakatasosta vatsalihasten " venymisen" takia.
Odottelin koko lähetuksen ajan josko Sofi Oksanen olisi edes vilahtanut, ei tainnut kutsu käydä hänelle Finlandiasta huolimatta. Olisin halunnut niin nähdä mitä neitokainen olisi päälleen laittanut, on niin räväkkä persoona.Loppuilta menikin löllötellessä ja karkkia syödessä !! Tietty tätä kirjoitellessa.

5.12


Pikkujoulu ja hyvin selvitty :=) Tarjolla hyvää ruokaa ja juomaa ( vettä), sekä paljon työtovereita. Juhlat sujuivat hyvin ja villapaitojen venyttelyä ei tapahtunut ennakkotiedoista poiketen :=) Paljon iloisia palkittuja työtovereita ja muuten vaan juhlatuulella olleita ihmisiä. On se vaan kumma miten työkaveritkin muuttuu ihmisiksi kun ei ole iänikuiset huomiovaatteet päällä. Kaikki olivat niin hienoiksi pukeutuneina kuten asiaan kuuluukin. Kuten sanottu, onnistuneet juhlat :=)





Hyvää juhlapäivän jatkoa kaikille teille.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ai Nuppukin on käynyt kylässä.Onko se päässyt yhteishuoltajuuteen.Kiitos eillisestä,oli varsin mukavaa.

Äiti kirjoitti...

laitoin sulle äsken viestiä ja väitti kokomajan että väärä salasana VAIKKA OLI IHAN OIKEA. Uusi yritys

Äiti kirjoitti...

HÄH nyt meni ja äsken laitoin samanlailla. NO NYT KATOTAAN???

Tapailevatko nuo nelijalkaiset edelleen vai onko kuva vanha? Niin ja olen hommannut sulle TÖITÄ. Siis lumitöitä. Sillä annan sulle luvan mennä ulos ja tarttua kolaan ja työntämään lunta. Se nimittäin pitää pirteänä. Hyvää päivän jatkoa!!!!