perjantai 23. tammikuuta 2009

Helou, helou

Pakkasta on 6 astetta ja lunta ei sada enää.


Tänään oli kampaajalla käynti, sain uuden värin ( punainen). Lisäksi kampaajani käytti suoristus rautaa joten hiukset kiiltävät, siloiset ja ohuen näköiset. Oikein kiva juttu. Pinkaisin kotiin, söin ja kävin Sirin kanssa lenkillä, sillä oli kiire katsomaan PMMP:n Kuulkaas live dvd:tä. Ennätin katsoa puoliväliin ja sitten olikin aika palauttaa koira kotiinsa. Se on kiva juttu kun sen voi hakea silloin kun on koiran tarve. Palautat vain kun et enää jaksa hoitaa ja huolehtia siitä ;=) Sen lisäksi hyötyä saa kun tulee lähdettyä pari kertaa päivässä (jos ei nyt mitään maratoonia ) muutaman km:n lenkki. Niin ja tietty onhan lupa saatava myös omistajalta. Siis ei lenkkeilyyn, vaan että saa sen hakea.

No joka tapauksessa, palautin koiran hain Tarun. Ennätin moikata Siiriä joka laittoi taulua seinään, eripuraa aiheuttui mummin, äidin ja Siirin välillä mikä olisi sopiva kohta :=) No lopulta taulu jäi laittamatta ja Siiri lähti mummille yökylään.
Sitten me Tarun kanssa lähdimme huovutuskurssille, jossa oli oikein antoisaa. Ensin piti tehdä pikkujuttu harjoittelutyönä, sepä aiheuttikin heti ongelmia kun meillä oli eri käsitys pienestä Eija-open kanssa ;=) Piti äkkiä miettiä mitä tekee ja sitten vaan vääntämään "omasta päästä" jotain ennen verhojen aloittamista.

Laitankin tähän kohtaan kuvan työstäni, halkaisia n. 30 cm.
Aloitin verhojen tekoa, sepä ei ollutkaan niin helppoa kuin olin ajatellut. Oli nimittäin Eijakin ajatellut asiaa. Siitä tulikin suurempi projeksi kuin mitä "minä" olin suunnitellut. Mitäpä sitä pyristelemään vastaan kun asiantuntija antaa ohjeita.
Kaikkea ei saa helpolla ja nopesti totesin vaan asiaan ;=)
Nyt on painuttava pehkuihin ja uneksittava huovutuksesta että jaksaa aamulla lähteä puurtamaan.
Lisää infoa tulee huomenillalla jos jaksan enää kirjoittaa, on sen verran rankkaa käsille.
Moikka, moi kaikille.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ok huovutetut verhot...mielenkiintoista! tekemäsi työ on kyllä aika kiva=)

Äiti kirjoitti...

Hyvä kun opettelet huovutusta. Onpahan sitten tiedossa "kotitakki" meikäläiselle. Heh-heh!
Niin sellaiset "koti liivitkin" käy.

Heh-heh-heh!!!!!