sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Sunnuntai aamu

Niin ne päivät vierivät. Eilinen oli oikein antoisa päivä, Anna K oli seuranani tekemässä lyijylasitöitä. Koko päivä vierähti siinä.

Iltapäivästä oli Tupperit ja vieraita oli ihan mukavasti. Suurin osa vieraista jäi vielä luistelemaan ja lumikenkäilemään. Paikalle jäi Reetta R, Erja P, Milla A, Tarja H ( valmistui Merkonomiksi ) ja Anna K oli työhuoneella koko illan eikä malttanut tulla meidän kanssa iloittelemaan.
Reette oli ottanut myös puhallettavan ison liukurin, se osoittautui oikein oivaksi välineeksi kun laitoinne köyden mönkijän perään ja vedimme toisiamme sillä.
Se oli kertakaikkiaan mahtavaa, aiomme ottaa uusiksi sen kokemuksen.
Erja oli ainoa joka ei voinut / uskaltanut kyytiin mennä kun on selkä leikattu. Se oli kyllä oikein hauskaa, Tarjakin sitten viimemetreillä uskaltautui kokeilemaan ja ihastui lajiin. Erja sanoi että Reetan ja Millan menon kuuli. Oli kuulunut jäältä rantaan kauhea nauru ja kiljunta kun tyttöjä vietiin. Ei ihme se oli niin hauskaa.
Sitten saunottiin ja käytiin hangessa kun avannon aukaisu on jäänyt tekemättä, tänään täytyy avata se ja laittaa pumppu. Sen jälkeen sitä ei tarvitse joka kerta hakata auki.
Täytyy lähteä työhuoneelle ahkeroimaan.
Palataan....

Ei kommentteja: