torstai 26. helmikuuta 2009

Torstaita kulutetaan

Taas on mennyt aikaa ja rahaa :=) enkä ole ennättänyt kirjoitella. Olen ollut Korsossa Sallin ja Hennan luona kylässä. Mukana myös Siiri, Taru ja Tuija. Lisäksi kävimme Tuijan ja Siirin kanssa Turengissa Airan luona kylässä. Oli oikein hauska reissu. Siiri viihtyi mainiosti sillä talossa oli Aliisan leluja ja nukkeja joten aika hurahti nopsaan. Sallilla oli tyvikohotuksesta näyttö ja Taru oli mallina, meillä oli siis kokopäivä aikaa liesuta :=)
Tässä kuvassa Siirillä on meno päällä, hän esittää meille Kuorosodan koreografiaa :=) Paikalla olivat myös Taru A, Henna, Salli, Hanna T ja Tuija. Meillä oli oikein mainiot seurat, tämä tapahtui tietenkin sunnuntai-iltana. Maanantaina meillä oli vieraana Päivi K, hän haki kirjahyllyyn lyijylasi-ikkunat. Niistä tuli kyllä hienot. Laitan tänne kuvan kun ne on asennettu paikoilleen.
Siirillä ja Tuijalla oli irvistelyilta. Pitihän siitä ottaa todiste että Siiri osaa myös irvistellä. Tiistaina kävimme Hennan, Tarun, Tuijan ja Siirin kanssa Ikealla. Tietysti. Kotiin palasimme eilen keskiviikkona, kyllä oli kiva tulla tänne valkoiseen keskiseen suomeen. Helsingin seudulla sen taas muisti miksi arvostaa täällä asumista. Olen tänään ollut elämäni ensimmäisellä grafiikkakurssilla ja tein siellä grafiikanlehden tai itseasiassa muutaman. Mukavaa oli tehdä sitä. Nyt täytyy mennä viihdyttämään Millaa, tuli katsomaan meitä Sirin kanssa.
Tässä elämäni ensimmäinen grafiikanlehteni, aika vaikeaa se oli kun ei ollut hajuakaan kuinka niitä tehdään. No huomenna uusi päivä ja kurssi jatkuu. Suunnitteilla onkin haastavampi aihe, jos se onnistuu niin laitan sen kuvan tänne.
Nyt moikka moi seuraavaan kertaan.

Ei kommentteja: