tiistai 19. toukokuuta 2009

Töitä, töitä

Alkuun iloisia uutisia, Haapana vierailee työpaikan vieressä olevassa lammikossa. Vihdoin sain siitä kuvia jotka laitan teidänkin iloksenne. Tässä yksi otos. Lintu on niin kaunis että silmäni lepäävät siinä, onneksi se vierailee usein "töissä".
Tänään oli oikein huono päivä töissä. Auto hajosi ja ollaan "naimisissa" paikallisen koirapuiston kanssa. Ollaan käyty laittamassa koirille aita. Joka nyt joudutaan kaivamaan maahan. Voitteko käsittää, ne helv...n patalaiskat koiran omistajat eivät ymmärrä että koira-aitaus kuuluu myös niihin alueisiin joissa koiran valvonta on omistajan EI yhteiskunnan harteilla. Omistajat ovat ottaneet n. 7 kertaa yhteyttä että "puppe" karkaa aidan ali, onhan kuitenkin rakoa niinkin paljon kuin vajaa 10 cm. Kertoneeko koiran älykkyydestä ( karkailu) ymmärtää ettei koirapuisto oikeasti ole tehty koirille, vain ja ainoastaan laiskoille koiran omistajille. Niille jotka ei viitsi lenkittää koiraansa. Hermot ovat kyllä olleet kortilla :-) tämän työmaan takia. Kerron vielä yhden jutun koiraihmisten ajatuksen juoksusta. Koko puisto on katettu männynkuorikattella koska heidän koiransa jalat rapaantuu jos on pelkkää maata!!! Mitäs sanotte :-) :-)
Ja lisää kuvaa tulee .
Tässä on alkanut päivän puhdistus seremonia. Harmittaa aina näissä tilanteissa kun ei ole sitä kunnon putkea :-( Ehkä sitten syksyllä, säästän ahkerasti rahaa. Ei siis tuhlailevaa elämäntapaa :-)
Noin, muutama otos peseytymisestä.
Ja vielä voisin iloksenne laittaa muutaman otoksen, kiitokseksi siitä että jaksoitte lukea myös "valivali" osion.
















Tässä kuva grafiikkakurssilta. Teoksen nimi on Myrsky ja se valmistui 9.5.2009

Moikka moi ja kesän jatkoa kaikille.

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Hieno Myrsky.

Äiti kirjoitti...

Hienoa että sain Äitienpäivä lahjaksi toisen noista "myrskyistä" Suuri kiitos vaan Äitylitä Pialle.

Kiitosksin Äityli

Unknown kirjoitti...

Vai on Kuokkalassa niin urbaanit koirat, että tarvitsevat oikein katteen maan peitteeksi?
Tuo haapana on niin kovin suloinen. Kiitos kuvista:-)