tiistai 9. kesäkuuta 2009

Töitä ja näyttöä töissä :-)

Tiistaista päivää eletään ja viikonloppu juhlineen on ohi. Juhlat olivat erittäin hauskat. Meillä oli kyllä oiken hauskaa, oikea bändi ja kaikki :-) Paikalla oli hyvin kolmattakymmentä vierasta ja tarjoilu oli Arin ja Tarjan tapaan jälleen kerran runsas. Eipä tarvinnut kenenkään poistua paikalta nälkäisenä eikä autollakaan jollei itse halunnut :-)
Viikko alkoikin ahertain näyttöjen parissa :-) Sadevesikaivoja laitettu ja tehty näyttämön pohjaa Mäkimatin perhepuistossa. Laitan teille kuvia työn edistymisestä, tässä on kaksi kappaletta kaivoja laitettu ja viemäriputki puuttuu välistä.

Ennen seuraavaa vaihetta oli tietysti tarkastettava korot ja laskut oikein. Työ sujuu mallikkaasti kun on parina Topi, kyllä meillä hiki lensikin kun putkea väliin asennettiin :-) :-) Putken sahaus oikeaan mittaan, sitten kaivojen väliin.
Ja sitten vain ankaraa punnerrusta että saatiin liitettyä toisiinsa :-) Se vasta olikin homma.

Vasemmalla sitten asennetaan teleskooppia varten tiiviste putken suulle. Kuten kuvasta huomaatte sen verran on jo täytetty pohjia että meikäläinenkin ylttää putken suulle :-)
Sitten tietysti loppun vähän kevennystä, tällä kertaa ei lintu vaan jotain ihan muuta :-)
Tässä kuvaa "meidän" suolta jossa eilen Tuijan kanssa retkeilimme. Niittyvilla on kukassa ja suolla oli muutenkin kaunista ja tuoksuisaa. Lähdimme tarkastamaan että onko naapurimme mökillä asiattomia. Ei ennätetty paikalle mutta isolla kuorma-autolla siellä joku kävi. Ehkä sitten oikealla asialla kun keskellä kirkasta päivää asioivat :-) Tuija sai muutamia lintukuvia :-) liekö enää yllättää meistä ketään.
Pitää välillä käydä jeesaamassa Ollia, kokoaa terassille uusia kalusteita ja sitä kuuluisaa katosta josta joskus aiemmin kirjoitinkin :-) Nyt se on siis saapunut. Kokoaminen etenee ja niin saunan lämpötilakin joten nyt on vain poistuttava saunaan ja järveen joten moikka moi.
ps. kerron myöhemmin kuulumiset näyttöjen etenemisestä/ onnistumisesta.

1 kommentti:

- Tuija - kirjoitti...

Mitä IHMETTÄ se Olli nyt on kalustamassa ?? Hyvinhän nuo sun työt l. näytöt tuntuu sujuvan.....aikas nainen oot, kun osaat tollaset hommat : )